REKLAMI GEÇ

Oklu Büyükşehir’e mi oynuyor?

Oklu Büyükşehir’e mi oynuyor?

Ak Partinin Denizli kurmayları her ne kadar büyükşehir adaylığı konusunda Zolan’ı işaret etse de her yeni gün bir başka isim siyasi kulislere düşüyor. Bunlardan biri de Denizli İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu. Zeybekci’nin Tavas’ın Pınarlar Kasabası’ndan hemşerisi olan Oklu’nun yakın çevresiyle büyükşehir belediye başkan adaylığı konusunda fikir alış verişi içinde olduğu dillendiriliyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Ekim 2013 Cuma, 10:00

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda siyasi kulislerde konuşulan isimlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Kent içi ve dışından farklı isimlerin tartışıldığı bu önemli göreve göz kırpanlardan biri de son günlerde artan iddialara göre Denizli İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu.

Tavas’ın Pınarlar Beldesi’nden Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin hemşerisi olan Adem Oklu’nun yakın çevresiyle son günlerde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda fikir alışverişi içinde olduğu dillendiriliyor.

Oklu ve yakın arkadaşlarının zaman zaman farklı ortamlarda da büyükşehir adaylığı konusunda nabız ölçtüğü de alınan duyumlar arasında.

Kurulduğu günden bu yana Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunan Oklu’nun bu görevi nedeniyle yıllardır kentin dört bir yanında kurduğu diyaloglar ve il genelindeki tanınırlığı nedeniyle büyükşehir adayı yapılabileceği son zamanlarda konuşulan konuların arasında.

Yorumlar

serseren   -  Bağlantı 19 Ekim 2013, 16:36

bir akpartili olarak isyan ediyorum.denizlimizde tavaslı dan başka iş yapacak bir allahın kulu yokmudur yahu.hep tavas hep tavas.denizli akpartisi sanki denizli zeybekçi partisi oldu.yazıktır bu partiye yapmayın böyle bölgecilik.sayın zeybekçi sizde bırakın artık bu vesayet görevini.

mehmet kadıoğlu   -  Bağlantı 18 Ekim 2013, 18:51

Bence ismi geçenler arasında en doğru olanı.. hızlı, pratik ve bürokrasiye hakim. Hayırlı olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı