REKLAMI GEÇ

AK Partili isimden dikkat çeken paylaşım

AK Partili isimden dikkat çeken paylaşım

Yüksek Seçim Kurulu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptal edilmesinin ardından sosyal medya hareketlendi. “Her şey çok güzel olacak” hatchtechi ile yapılan Ekrem İmamoğlu’na destek paylaşımlarına Denizli’den de ilginç bir isim katıldı. AK Parti eski Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy de benzer bir paylaşım yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2019 Salı, 11:10

Yüksek Seçim Kurulu AK Parti ve MHP’nin itirazını uzun süre değerlendirdi, dün akşam saatlerinde de tartışma yaratan iptal kararına imza attı.

YSK’nın İstanbul seçimleri için yenileme kararı vermesi, Ekrem İmamoğlu’nun da mazbatasının alınacak olması sosyal medyayı hareketlendirdi.

Önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ardından da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanan ismi Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı “Her şey çok güzel olacak” açıklamaları, sosyal medyada hatchtech oldu.

Ünlü isimlerin başını çektiği tepki paylaşımlarına kısa süre içinde yüzbinler katıldı, sosyal medya “Her şey çok güzel olacak” başlığı ile paylaşımlar yapılmaya başlandı.

DENİZLİ’DEN İLGİNÇ BİR KATILIM
Bu paylaşımlara Denizli’den de ilginç bir isim katıldı. AK Parti’nin eski Kadın Kolları Başkanı, milletvekili aday adayı Peral Uluköy de, #herşeyçokgüzelolacak hatchtechi ile paylaşım yaptı, dikkatleri üzerine çekti. Uluköy’ün Ekrem İmamoğlu’na mı destek verdiği, yoksa parti AK Parti için de muhalefete benzer bir temennide mi bulunduğu merak konusu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı