REKLAMI GEÇ

Soylu, Zolan’ı makamında, Aygören’i rezidansında ziyaret etti

Soylu, Zolan’ı makamında, Aygören’i rezidansında ziyaret etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Denizli programı sırasında Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında, adı şu an büyükşehir belediye başkan adayı iddialarında geçen eski dostu Ali Aygören’i ise Kınıklı’daki rezidansında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2013 Pazartesi, 14:17

Denizli’ye Siyaset Akademisi etkinliğinin konuşmacısı olarak gelen Ak Parti’nin çiçeği burnunda Genel Başkan Yardımcısı ve DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun yaklaşan yerel seçim öncesi gerçekleştirdiği ziyaretler, bir süredir siyaset kulislerinde yaşanan iddiaları alevlendirdi.

Soylu, Denizli programı çerçevesinde kalabalık bir heyetle Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Ak Parti’nin büyükşehirden aday gösterip göstermeyeceği merak konusu olan Denizli Belediye Başkanı Zolan’ı ziyaretinde Denizli’ye övgüler yağdıran Soylu’nun eski dostu ve mesai arkadaşı Aygören’e ise özel bir ziyarette bulunduğu ortaya çıktı.

Ak Parti’nin büyükşehir belediye başkanı adayları arasında ismi sıkça telaffuz edilen Denizli Belediyesi eski başkanı Ali Aygören ile Soylu zirvesi, Aygören’in Kınıklı’daki rezidansında gerçekleşti.

İkili özel olarak yaklaşık 1 saat görüştü. Aygören bu görüşme için Denizlihaber.com’a “tamamen dostane bir görüşme” dedi. Soylu’yla İstanbul il başkanlığı yaptığı 1999’dan bu yana tanıştıklarını ve çok özel bir dostluklarının bulunduğunu dile getiren Aygören, “Akıllara çirkin hiçbir şey gelmesin. Biz sadece güzellikleri konuştuk” sözleriyle, olası bir yanlış anlaşılmanın önüne geçmeye çalıştı. Demokrat Parti’nin Genel merkez yönetiminde de birlikte çalışan Soylu ile özellikle 2008’den bu yana hiç kopmayan bir dostluklarının olduğunun altını çizen Aygören, Soylu’yu Denizli programı sırasında da hiç yalnız bırakmadı.

Yorumlar

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 16 Ocak 2013, 13:13

Bu habere 15.01.2013 tarihinde bir yorum yaptım.Yorumu beğenmediyseniz,bu haberle ilgili yorum butonunu kapatırsınız.Eğer yorum butonu açıksa,yayınlarsınız.

DENİZLİHABER.com’dan AÇIKLAMA: siyasi arenanın çöplüğüne gidenler…..el etek öpmek…bende varım diye kıvranıyor..bursa kumaşı bunlar.yüzlerinin derileri kızarmadan gibi 3. şahıslar hakkında HUKUKEN sorun olabilecek ifadeler kullanırken NASIL OLUR DA Allah c.c. akıl ve izan versin. BU YORUMUN TÜMÜNÜN YAYINLANMASINI BEKLERSİNİZ?

AYRICA DENİZLİHABER.COM hiçbir okuruna küfür, hakaret ve suçlamaların yer aldığı yorumları yayınlama taahhüdü vermez. Bu yorumlar yayıncı kuruluşu birinci derecede mesul olarak gördüğünden, asla yayınlanmaz, yorumların hukuki ve ahlaki kontrollerine azami özen gösterilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı