REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Filiz kongre sürecini değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Filiz kongre sürecini değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen 7. olağan kongre sürecinde ilçe kongrelerinin “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2020 Çarşamba, 17:06

Pandemi öncesinde Babadağ, Buldan, Çal, Sarayköy ve Güney’de ilçe kongrelerini tamamlayıp ilçe başkanlarını ve yönetimlerini belirleyen AK Parti Denizli teşkilatında kongre maratonu yeniden başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Bozkurt, Çardak, Honaz, Çameli, Acıpayam ve Serinhisar’da 7. Olağan ilçe kongreleri maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak aynı heyecan ve birliktelikle gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen kongrelerde mevcut başkanlar güven tazeledi.

İlçe kongreleri bu hafta sonu 12 Eylül Cumartesi günü Tavas, Kale ve Beyağaç ile 13 Eylül Pazar günü de Baklan, Çivril ve Bekilli ile devam edecek.

7. Olağan Kongre Sürecini tamamlayan 11. ilçede Babadağ’da Suat Kaçamaz, Buldan’da Naci Çomuk, Sarayköy’de Volkan Gezen, Çal’da Yüksel Yılmaz, Güney’de Süleyman Tombal, Bozkurt’ta Mustafa Avcı, Çardak’ta Nazif Korkmaz, Honaz’da Mustafa Arık, Çameli’de Cengiz Yılmaz, Acıpayam’da Fikret Gümüş ve Serinhisar’da Cemal Kobaş AK Parti ilçe başkanı oldu.

Tekrar başlayan kongre süreci ile ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “7. olağan kongre sürecimizi ‘Denizli İçin İnandığın Yolda Yürü’ diyerek tekrar başlattık. Kongrelerimizin tüm teşkilatlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Kongreleri açık alanlar da yapmaya özen gösterdiklerini belirten Filiz, “Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü delegelerden, zorunlu olmadıkça kongreye katılmamalarını istedik. Kongrelerimizde kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edildi, giriş ve çıkışları ayrı planlandı. Kongreye gelenlerin ateşlerini ölçerek ve tıbbi maske dağıtarak ve takmalarını sağlayarak içeri girişlerini gerçekleştirdik. Katılımcılarımıza sık sık kolonya ile dezenfektan dağıttık. Salonlarda oturma yerleri, koltuklar arasında mesafe olacak şekilde ayarladık. Oy kabinlerinin içinde ve dışında dezenfektan bulundurduk. Kısacası maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyet göstererek ve ne kadar çok hemşehrilerimiz ile sarılmak, kucaklaşmak istesek bile hasretimizi uzaktan selamlaşarak giderdik. Ama aynı heyecanla, aynı birlik beraberlikle kongrelerimizi gerçekleştirdik” dedi.

AK Parti kongrelerinde isimlerin önemi olmadığını ifade eden Filiz, “Zaman zaman isimler değişse de, yönetimler revize edilse de, öz değişmez. Bugün partimizin yüklendiği misyonu, ruhu, hedefi ve idealleri değişmez. Biz dosdoğru bir istikamette ilerleyen, iyinin ve doğrunun mücadelesini tevarüs etmiş bir hareketiz. Yenilenen teşkilatlarımız; Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması yolunda, AK Partimizin sürükleyici gücü olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı