REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Güngör, “Bozkurt’ta yaparsa Akif Hoca yapar”

AK Parti İl Başkanı Güngör, “Bozkurt’ta yaparsa Akif Hoca yapar”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Bozkurt’ta Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Akif Bayar ve partililer ile bir adaya geldi. Seçim koordinasyon merkezinde ve ilçe sokaklarında seçmenle buluşan İl Başkanı Güngör, “Bozkurt kararını vermiş. Bozkurt özlediği, yıllardır beklediği gönül belediyeciliğiyle Akif Hoca ile tanışacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2024 Pazartesi, 11:37

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yaklaşan yerel seçim öncesinde Bozkurt ilçesinde Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Akif Bayar’ın seçim çalışmalarına destek verdi.

Seçim koordinasyon merkezinde ve ilçe sokaklarında seçmenle buluşan Güngör, “Bozkurt kararını vermiş. Bozkurt özlediği, yıllardır beklediği gönül belediyeciliğiyle Akif Hoca ile tanışacak. Biraz daha sabır’ dedi.

Bozkurtluların büyük desteği ve sevgisiyle karşılanan İl Başkanı Güngör, “Denizli’mizde ve Türkiye’mizde seçimin galibi Aziz Milletimiz olacaktır. Yani AK Parti olacaktır. Cumhur ittifakı olacaktır. 31 Martta Cumhur ittifakımız bir zafere daha imza atacaktır. Milletimize inanıyoruz. Güveniyoruz. Bozkurt ilçemizde de gördük ki, ilçe sakinlerimiz kararlarını AK Parti’den, Akif Hocadan yana çoktan vermişler bile. Bozkurt ilçemizde MHP teşkilatları da çalışmalarımızda bizlere destek veriyor. Seçime sayılı günler kaldı. Ama biz rehavete kapılmadan, gece gündüz demeden, Cumhur ittifakı olarak Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Osman Zolan’ın tekrar kazanması, Bozkurt’ta da Akif Bayar’ın kazanması için çalışacağız. Seçimi inşallah büyük farklarla kazanacağız. Durmayacağız, dinlenmeyeceğiz. AK Parti belediyeciliği ile gerçek belediyecilik devam edecek. Milletimizin hizmetkârı olacak belediye başkanlarımız destan yazacak. Cumhur ittifakı olarak hedefimiz olan 20 de 20 yaparak belediyelerimizin tamamını Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle kazanmak. Buna inanıyor ve tüm teşkilatlarımızla çalışmalara devam ediyoruz. Denizli hak ettiğini almaya devam edecek. Denizli’miz ve Bozkurt’umuzun geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Yaparsa Akif Hoca yapar! Yaparsa Osman Zolan yapar! Yaparsa AK Parti Yapar! Yaparsa Cumhur İttifakı Yapar! Gerçek belediyecilikle Bozkurt çok kısa bir süre sonra tanışacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı