REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Güngör, “Güney ve Çardak’ta 1 Nisan’da gerçek belediyecilik devam edecek”

AK Parti İl Başkanı Güngör, “Güney ve Çardak’ta 1 Nisan’da gerçek belediyecilik devam edecek”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yerel seçime kısa bir zaman kala ilçe teşkilatlarına destek vermeye devam ediyor. Güney ve Çardak ilçelerini ziyaret eden İl Başkanı Güngör, “Güney ve Çardak’ta 1 Nisan’da gerçek belediyecilik devam edecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2024 Salı, 14:57

Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yerel seçime kısa bir süre kala ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. İlçe teşkilatlarının yerel seçim hazırlıklarını yerinde gören İl Başkanı Güngör, başkan adaylarının seçim çalışmalarına da destek veriyor.

İlçe ziyaretlerine ilk olarak Güney ilçesinden başlayan Güngör, ilçe meydanında düzenlenen mitinge katıldı.

Burada vatandaşlara seslenen Güngör, “Kıymetli Güney’imizin bereket yağan bu gününde sevgili Güneyli vatandaşlarımızla coşkulu bir miting gerçekleştirdik. Cumhur İttifakımızla Güney’de Halil Ayhan ile “gerçek belediyecilik” devam edecek. Çardak’ta da 1 Nisan’da yeniden gerçek belediyecilik sabahına uyanmak için Hüsnü Yılmaz ile yola devam. Cumhur İttifakı kazanacak, Çardak kazanacak. İlçelerimizde bizleri büyük sevgi ve destekle karşılayan Aziz milletimize sonsuz teşekkür ediyorum. Seçime çok az bir zaman kaldı. İlçelerdeki Cumhur ittifakı adaylarına halkın gösterdiği büyük teveccühü görünce bütün yorgunluğumuz geçiyor. Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte sahadayız. İnşallah büyük farklarla kazanacağız. 20’de 20’ye kararlıyız. Durmayacağız, dinlenmeyeceğiz. Güney ve Çardak’ta AK Parti belediyeciliği ile gerçek belediyecilik devam edecek” dedi.

Daha sonra Çardak İlçesine geçen İl Başkanı Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci ile birlikte Çardak’ta ilçe sakinlerini ve esnafı ziyaret etti.

SON DURAK BOZKURT
Çardak ilçe ziyaretinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci ile birlikte Bozkurt ilçesine giden İl Başkanı Güngör, Cumhur ittifakı AK Parti Bozkurt İlçe Belediye Başkan Adayı Akif Bayar’a, Büyükşehir de de Osman Zolan’a destek istedi.

“Yaparsa Akif Hoca, yapar” diyen Güngör, “Gerçek belediyecilik aşkıyla durmadan yola devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı da Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Nisan ayında iki bayramı birlikte kutlayacağız. Bozkurt kaybettiği yıllarını çok kısa bir sürede geri kazanacak. Denizli hak ettiğini almaya devam edecek. Kazanan Cumhur ittifakı olacak. Kazanan AK Parti, kazanan Denizli olacak” dedi.

Başkan Güngör, kendilerini büyük destekle karşılayan Güney, Çardak ve Bozkurt ilçe sakinlerini de teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı