REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Güngör, “Hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı iştir”

AK Parti İl Başkanı Güngör, “Hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı iştir”

İsrail’in abluka altındaki Gazze’de, El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması olayına tepki gösteren Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Bir hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı bir iştir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2023 Çarşamba, 12:44

Başkan Güngör, İsrail’in, El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması sonucu 500 kişiden fazla kişinin hayatını kaybetmesi üzerine, tepki gösterdi.

Güngör; “Bir hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı bir iştir. İsrail’in çocuk, yaşlı demeden yaptığı bu insanlık suçuna karşı tüm insanlık tepkisini gösterecektir. İsrail’in içerisinde masumların, çocukların, kadınların, hastaların bulunduğu Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi’ni bombalaması insanlık tarihine kara leke olarak geçmiştir. Bu insanlık dışı saldırılar bir an önce durdurulmalıdır. Daha önce de söylediğimiz gibi, Filistin halkı yok edilemez; Filistin halkı ölüme terk edilemez. Neredesiniz insan hakları savunucuları? Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti planlayanlar, eninde sonunda hesabını tüm insanlığa verecektir. Tarih nezdinde muhakkak yargılanacaklardır. Bizler Mazlum Filistinlilerin yanındayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı