REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’den tepki çeken rötarlı tebrik

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’den tepki çeken rötarlı tebrik

Türkiye bugün politika kurullarının açıklanmasına kilitlendi. Denizli’nin 3 önemli ismi, Nihat Zeybekci, Sema Ramazanoğlu ve Mehmet Karabay görev almasının ardından kutlamalar da birbirini izledi. Ancak, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in rötarlı kutlaması tepki çekti. Filiz önce yalnızca Zeybekci’yi kutladı, parti içinden tepkiler yükselince saatler sonra ikinci bir kutlama mesajı daha yayınladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 18:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan politika kurullarını belirledi, Resmi Gazete’de yayımlanan karar yürürlüğe girdi. Ekonomi başta olmak üzere bir çok kulvarın üst yönetimlerin belirlendiği süreç Denizli’ye de önemli görevler getirdi.

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Ekonomi Politikaları Kurulu üyeliğine, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeliğine, eski Tavas Belediye Başkanı Dr. Mehmet Karabay ise Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyeliğine getirildi.

DENİZLİ’DE SEVİNÇ YARATTI
Ülke yönetiminde söz sahibi olacak kurullarda Denizli’den 3 ismin yer alması kentte sevinç yarattı. İş ve siyaset dünyasının önemli isimleri mesajlar yayınladı, memnuniyetlerini ifade etti.

NECİP FİLİZ’İN PAYLAŞIMLARI
Görevlendirmeleri kutlayanlar arasında AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de yer aldı. Ancak, Filiz’in kutlamaları arasındaki saat farkının teşkilatta rahatsızlık yarattığı ileri sürüldü.

Filiz’in, sosyal medyada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yle ilgili kutlama mesajını saat 12.43’te yayınlarken, aynı anda görevlendirmeleri yapılan Sema Ramazanoğlu ile Mehmet Karabay’ı bundan saatler sonra, 17.05’te tebrik etmesinin parti içinde tepkilere yol açtığı öne sürüldü. AK Parti’ye yakın kaynaklar, Filiz’in ikinci kutlamayı da bu tepkilerden sonra yaptığını iddia etti. Filiz’in ayrımcılık yaptığını öne süren bazı partililer, “Filiz’in bu tavrı parti içinde bölünmelere ve ayrışmalara yol açıyor. Bu durum genel merkeze kadar uzandı. Parti içindeki bu ayrımcılık bir an önce bitirilmeli” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı