REKLAMI GEÇ

“Bu acının tarifi imkansız”

“Bu acının tarifi imkansız”

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki acı haberin ardından sabah saatlerinde basın kuruluşlarına gönderdiği yazılı açıklamasında üzüntüsünü belirtti.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 11:41

Şehit haberinin ardından Ak Parti İl Başkanı Avni Örki bir yazılı açıklama yaptı. Örki yaptığı açıklamada şehidin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, “Bu acının tarifi imkansız” diye konuştu.

İŞTE ÖRKİ’NİN AÇIKLAMASI

“Denizli’miz dün memleketi Tavas olan bir vatan evladını kaybetmiştir. Denizli’miz bugün çok derin bir acı yaşamaktadır. Bu acının tarifi imkânsızdır.

Ancak Denizli halkı şimdiye kadar canlarını feda eden memleket aslanlarının her birini kendi evladı gibi görmüştür. Hiç bir şehidini bir diğerinden ayırt etmemiştir. Memleketin dört bir köşesinde her ocağa düşen ateşi kendi ocağına düşmüş olarak kabul etmiştir. Şimdiye kadar memleketin yaşadığı bütün acıları paylaşan Denizli bilmelidir ki bugün bizim acımız milyonlar tarafından paylaşılmaktadır.

Hainler memleketimizi bölüp parçalayamayacaklarını çok iyi bilmektedirler. İstedikleri döktükleri şehit kanlarıyla kardeş kavgası çıkartmaktır. Ancak bunu da başaramayacaklardır. Buna asla müsaade edilmeyecektir. Bu ülkenin ecdadı Bedrin Aslanlarıyla aynı mısralarda yer almıştır.

Bayrağımızdaki al renk şehitlerin kanlarından gelmektedir. Bu vatanın her karış toprağı şehitlerimizin kanlarıyla bize emanet edilmiştir. Bizde bu emaneti kanımızın son damlasına kadar muhafaza edeceğiz.

Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Vatan sağolsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı