REKLAMI GEÇ

Ak Parti İl Başkanı Yücel Başkan, teşkilatla buluşacağı ‘Gönülden Kucaklaşma’ toplantılarını başlattı

Ak Parti İl Başkanı Yücel Başkan, teşkilatla buluşacağı ‘Gönülden Kucaklaşma’ toplantılarını başlattı

Ak Parti il Başkanı Yücel Güngör, tüm ilçeleri kapsayacak ‘Gönülden Kucaklaşma’ toplantılarının ilkini Merkezefendi’den başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2021 Pazar, 11:20

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki toplantıda Ak Parti Merkezefendi ilçe teşkilatı mensupları ve mahalle başkanları hazır bulundu.

Merkezefendi ile başlayan ‘Gönülden Kucaklaşma’toplantılarının tüm ilçelere yayılacağını aktaran Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, şunları söyledi:
“Başta İlçe Başkanımız Fatih Durmaz kardeşim olmak üzere tüm Merkezefendi teşkilatımızın gayretli ve fedakar çalışmalarını görüştüğümüz toplantıda 2023 hedeflerimize ulaşmak için çalışma tempomuzu daha da artırmamız gerektiğini görüşüp kararlaştırdık.

Ak Parti Denizli teşkilatının daha da büyümesi için, sesini ve sorunlarını bizlere ulaştıramamış tüm vatandaşlarımız için teşkilatımızın her bir üyesine büyük görevler düştüğünün bilincindeyiz. Bu görev bilinci içerisinde devletine ve milletine hizmet etme arzusu içerisinde olan ve çalışan tüm takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı