REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör teşkilatlara seslendi: Tek hedefimiz, 2023 seçimleri; kazanacağız

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör teşkilatlara seslendi: Tek hedefimiz, 2023 seçimleri; kazanacağız

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Teşkilat Akademisi açılışında konuştu. 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar cumhurbaşkanı seçileceğini söyleyen teşkilata adeta seçim talimatı verdi. Güngör, “Kapı kapı dolaşarak 2023 seçimlerini kazanacağız. A’dan Z’ye tüm kuşaklar bizde, karamsarlığa yer yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2022 Pazartesi, 13:45

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nca düzenlenen ve ilk dönemi tamamlanan Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitimi Programı, ‘Bu Hikayenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Programa; AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Seda Sarıbaş, AK Parti MKYK üyesi Nurcan Dalbudak, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İlçe Belediye başkanları, İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe başkanları, ve mahalle başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör şunları söyledi:
“Denizlimizin son 20 yılında siyasi başarısına damga vuran, en büyük pay sahibi, bu davaya gönül veren, karşılığını sadece Allah’tan bekleyerek gece gündüz demeden çalışan Ak Parti Mahalle Teşkilatlarımızdır.

SİZİN GAYRET VE FEDAKARLIĞINIZ
Bu azimli çalışmalar sırasında kimi zaman ailenizden, kimi zaman işinizden, kimi zaman da sağlığınızdan fedakarlık ederek aşkla ve şevkle çalışarak AK Parti Denizli teşkilatımıza büyük bir emek verdiniz. Bu mücadeleyi girdiği her seçimde zafere taşıyan da, bugünlere getiren de AK Parti Denizli mahalle teşkilatının çabası, gayreti ve fedakarlığıdır. Sizlerin hakkını biz ne yapsak ödeyemeyiz.

KARAMSARLIĞA YER YOK
Allah hepinizden razı olsun. AK Parti’mizde asla karamsarlığa ve umutsuzluğa yer yoktur. Rehavete, gevşemeye ve nemelazımcılığa da yer yoktur. Çalışmalarımızı yaparken de tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize kenetlenmeyi bir an olsun ihmal etmeyeceğiz.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, 2023 SEÇİMLERİNİ KAZANACAĞIZ
Bize düşen çalışmak, çabalamak, kapısı çalınmadık ev ve gönlü kazanılmadık bir tek Denizlili hemşehrimizi bırakmayacak şekilde mücadelemizi sürdürmektir. Şunu asla unutmayalım, gayret bizden, zafer Cenab-ı Allah’a aittir. Bunu kimsenin unutmamasını rica ediyorum. AK Parti Denizli teşkilatı, Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 2023 seçimlerinde bir kez daha 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyecektir. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın, hiç umutsuzluğa kapılmayın.

6+1 İTTİFAKIN HALİ PERİŞAN
Bizim rotamızı aziz milletimiz dışında kimse çizememiştir ve bundan sonra da aziz milletimiz çizmeye devam edecektir. Biz her zaman şunu diyoruz; milletimizin yerli ve milli adamı, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan 2023’te tekrardan Cumhurbaşkanı olacaktır.
Bizler de Denizli teşkilatı olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik hukuku içinde çalışmalarımıza hiçbir ara vermeden devam edeceğiz. Bizim tek hedefimiz 2023 Haziran’dır, ama 6+1 ittifakın hali perişandır. Bunu da böyle bilmenizi istiyorum. Biz icraatlarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Çalışırken de hep deriz ki; balık bilmezse halik bilir.

A’DAN Z’YE TÜM KUŞAKLAR BİZDE
Buradan son sözlerim de gençlere; özellikle Gençlik Kollar İl Başkanım Osman Nuri Nazlıer de burada bunu ifade etmek isterim. Gençler, merak etmeyin tüm kuşaklar bizde. A’dan Z’ye… Bunu da unutmayın. İnşallah biz de bunu Denizli teşkilatı olarak başaracağız.”

Yorumlar

osman acar   -  Bağlantı 29 Mart 2022, 12:14

insanların çoğu aç ekmek bulamıyor, Yazacak çok şey varda

kml   -  Bağlantı 29 Mart 2022, 10:46

rotamız belli her daim akp, sonuna kadar akp, yine akp.

ali cengiz   -  Bağlantı 28 Mart 2022, 17:17

önce esnafa pazara çıkın gerçekleri görün sonra konuşun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı