REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yeni A takımını açıkladı

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yeni A takımını açıkladı

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı, 2024 yerel seçimlerine yeni yönetimle giriyor. Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan il yönetimin ardından yürütme kurulunda yer alan yeni A takımını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2023 Perşembe, 14:25

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimler için titiz bir çalışma yürüten Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün belirlediği yeni il yönetimi, geçen hafta Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylandı. Başkan Güngör, yönetimin onaylanmasının ardından yürütme kurulu üyelerini belirledi.

“YENİ İL YÖNETİMİMİZ GENEL MERKEZ TARAFINDAN ONAYLANDI”
Genel Merkez tarafından onaylanan yönetimin ardından yeni A takımını açıklayan Başkan Güngör; “Denizli’mizi 2024 yerel seçim zaferine ve inşallah daha nicelerine taşıyacak yeni il yönetim kurulumuz, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in teklifi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği yetki belgesiyle birlikte 18 Ekim 2023 itibariyle onaylanmıştır. Yeni yönetimimizde görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Bugüne kadar birlikte mücadele verdiğimiz önceki dönem çalışma arkadaşlarımın her birine emekleri ve gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“İSİMLER DEĞİL YAPILAN İŞLERİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR”
Yenilenmenin, tazelenmenin AK Parti’nin genlerinde var olduğunu dile getiren Güngör, “Milletin kurduğu AK Parti’de isimlerin değil yapılan işlerin, ortaya atılan fikir ve icraatların önemi büyüktür. Yenilenmiş il yönetimimizle tekrar Bismillah diyerek başladığımız bu kutlu yolda, bugün itibariyle Yürütme Kurulumuzu da belirlemiş olduk. Tüm Denizli teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Durmak yok yola devam… Türkiye yüzyılı için; hep yeni hep ileri!” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ün yeni A Takımı listesi şöyle:

AK Parti Denizli İl Yönetimi de şu isimlerden oluştu:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı