REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Yürütme Kurulu’na 3 yeni isim

AK Parti İl Yürütme Kurulu’na 3 yeni isim

AK Parti’de istifaların ardından İl Yürütme Kurulu yeniden oluşturuldu ve görev dağılımı yapıldı. İsmail Balaban, Bayram Ali Çoban ve Dilaver Yardım, İl Yürütme Kurulu’na giren yeni isimler oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2016 Pazartesi, 10:31

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İl Yürütme Kurulu’nda görev alan başkan yardımcılıkları ile ilgili yapılan değişiklikleri açıkladı. Filiz, Denizli Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Uğur Erdoğan ile geçtiğimiz günlerde istifa eden Halil Pekdemir ve Birtan Şahan’ın yerine İl Yürütme Kurulu’na İsmail Balaban, Bayram Ali Çoban ve Dilaver Yardım’ın alındığını bildirdi.

Filiz, İl Yürütme Kurulu’nda Bayram Ali Çoban’ın Çevre ve Şehircilikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Dilaver Yardım’ın Ekonomi İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, İsmail Balaban’ın İl Sekreteri olarak görev yapacağını belirtti.

“KAN DEĞİŞİMİ OLDU”
İl Yürütme kurulu’ndaki görevlerinden ayrılanların yönetim kurulu üyelikleri devam ettiğini kaydeden Filiz, “Göreve geldiğimizden bu yana teşkilatlarımız ve bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde hedefe yürümeye çalışıyoruz. Sorunları ve güzellikleri paylaşmak için çıkılan bu yolda, bu yoğun tempoda kimi zaman görev değişimi, teşkilat içinde bir kan değişikliği olması olasıdır. Önemli olan gök kubbe de hoş seda bırakmaktır. Bu hizmeti bir bayrak yarışı olarak görmekteyiz.
Bu görevleri bugüne kadar başarı ile yerine getiren arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra görevi teslim alan arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Yeni görev alan arkadaşlarımızın bu bayrağı daha ilerilere taşıyacaklarına inancımız tamdır. Birlikte inşallah her alanda daha da etkili olacağız ve çok daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

YENİLENEN İL YÜRÜTME KURULU
İl Yürütme Kurulu’na üç yeni ismin katılmasıyla görev dağılımı yapıldı. Yeni görevlendirme şöyle oldu:

Yusuf İzzet Ayhan: Siyasi Hukuki İşler
Halil Turan: Teşkilat İşleri
Mustafa Gürbüz: Seçim İşleri
Cevdet Çiftçi: Tanıtım ve Medya İşleri
Abdullah Şencan: Sosyal İşler
Müberra Öznur: Dış İlişkiler
Şamil Çınar: Yerel Yönetimler
Dilaver Yardım: Ekonomi İşleri
Ali Taşevli: Halkla İlişkiler
Mustafa Küçüker: İdari ve Mali İşler
Yavuz Aki: Ar-Ge
Ayşin Bozkurt: İnsan Hakları
Bayram Ali Çoban: Çevre ve Şehircilik Başkanı
İsmail Balaban: İl Sekreteri:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı