REKLAMI GEÇ

Hakan Şükür sürprizi

Hakan Şükür sürprizi

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile birlikte Denizli Belediyesi Ankara İrtibat Bürosu ve Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Ne zaman Denizli’ye gitsem kendimi memleketimde hissediyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2013 Çarşamba, 15:24

Denizli Belediyesi’nin katkılarıyla kısa süre önce hizmet vermeye başlayan  Denizli Belediyesi Ankara İrtibat Bürosu ve Ankara Denizlim Kültür ve dayanışma Derenği’ni ziyaret eden Ak Parti denizli Milletvekili Niyat Zeybekci, derneğe Milletvekili Hakan Şükür’ü de çağırarak Denizlililer’le buluşturdu.

Ziyarette Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün gönüllü bir Denizli ilçesi olacağını belirten AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Ankara’da yaşayan Denizlililer’in bu ofiste buluşarak memleketi için çalıştığını kaydetti. Zeybekci, “Ankara’daki hemşerilerimizin birlikte olabileceği, toplantıları yapabileceği ve memleketimizin güzelliği için işbirliği yapabileceği bir çatıyı oluşturmak hep hayalimizdi. Çok şükür bunu gerçekleştirdik ve amaca doğru hızla ilerliyoruz. Milletvekilimiz Hakan Şükür de gönüllü bir Denizli elçisi olarak bizlerin konuğudur. Kendisiyle geçtiğimiz haftalarda Denizli’de birçok etkinliğe katıldık. Denizli’ye menfaat sağlayan birçok programda yer aldık. İnşallah sizlerin de desteğiyle Denizli’miz daha güzel noktalara gelecektir” dedi.

KENDİMİ MEMLEKETİMDE GİBİ HİSSETTİM
Milletvekili Şükür de, dernekte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Denizli’nin bende ayrı bir önemi ve güzelliği var. Çalışkan ve dürüst insanların yer aldığı nadide illerimizden biridir. Ne zaman Denizli’ye gitsem kendimi memleketimde hissediyorum. Denizli için katkı koyabileceğim bir konu olursa her zaman sizlerin hizmetindeyim” diyerek Denizli’nin kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtti.

Yorumlar

Ebru   -  Bağlantı 5 Nisan 2013, 18:29

Gercek bir galatasarayli olarak zamaninda kendisini cok desteklemisimdir.Cok basarili buldugum bir futbolcudur.Milletvekilliginide layikiyla yaptigina hic suphem yoktur.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 6 Mart 2013, 15:34

HAYDİ O ZAMAN SENEYE GALATASARAYDAN 2-3 GENÇ ALSIN BİZE…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı