REKLAMI GEÇ

Zeybekci: İzmir’i almaya değil, kendimizi vermeye geliyoruz”

Zeybekci: İzmir’i almaya değil, kendimizi vermeye geliyoruz”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Nihat Zeybekci’den ilk açıklama geldi. Adaylığını değerlendiren Zeybekci, “İzmir’in, İzmirlilerin gönlüne girmeyi başarmamız lazım. İzmir’i almaya değil, İzmir’e kendimizi vermeye, kendimizi adamaya geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2018 Salı, 15:29

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı beklendiği gibi Nihat Zeybekci oldu. Tecrübeli bir siyasetçi olan Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aday olarak açıklanmasının ardından ilk değerlendirmeyi yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Zeybekci, Adanolu’nun doğuştan en güzel şehri olan İzmir’i çok daha güzel hale getirmek için göreve talip olduklarını söyledi.

İzmir’in, İzmirli’nin gönlünü fethedeceklerini belirten Zeybekci, “Öncelikle İzmirlilerin, İzmir’in gönlüne girmeyi başarmamız lazım. İzmir’e sevdamızı, sevgimizi anlatmamız lazım, onları ikna etmemiz lazım. İzmir’i almaya gelmedik, İzmir’e kendimizi vermeye, kendimizi adamaya geldik” dedi.

İzmir’in olması gereken yerin neresi olduğuna önce İzmir’in tüm aktörleriyle karar vereceklerini anlatan Zeybekci, “AK Parti hizmet yolculuğuna İzmirlilerle birlikte çıkacağız. İzmir için hayırlısı neyse onun olmasını temenni ediyorum. İzmir Anadolu’nun özetidir. Antalya’dan Çanakkale’ye kadar uzanan havzanın merkezidir İzmir’dir. Ben de bu havzanın çocuklarından biriyim. İzmir’de yıllardır işimiz var, 500’ün üzerinde istihdamım var, vergi ödemede ilklerde yer alan işlemimiz var. İzmirlilik neye göre ölçülecek. Ben yüzde 99.9’dan fazla İzmirliyim o zaman. İzmir Anadolu’yu kucaklayan bir il olmalı. İzmir Anadolu’nun dünyaya açılış kapısı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı