REKLAMI GEÇ

AK Parti Kadın Kolu Başkanlığına Akdemir seçildi

AK Parti Kadın Kolu Başkanlığına Akdemir seçildi

AK Parti Denizli Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’ne “beyaz papatyalar” damgasını vurdu. AK Kadınların yakalarına beyaz papatya takarak geldiği kongrede, İl kadın Kolları Başkanlığına Aynur Akdemir seçildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2015 Cumartesi, 15:25

AK Parti Denizli Kadın Kolları’nın 4. Olağan Kongresi, Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Aynur Akdemir’in tek aday olduğu kongreye AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, belediye başkanları ve partililer katıldı.
ak-parti-ic-2

YAKALARDA PAPATYA
AK Partili kadınların da yoğun ilgi gösterdiği kongrede, delege ve davetlilerin yakasına takılan beyaz papatyalar dikkati çekti. AK Kadınlar, sadelik ve asaletin göstergesi olarak tanımladıkları beyaz papatyanın aynı zamanda kadını temsil ettiğini, bu nedenle yakalarına beyaz papatya taktıklarını ifade etti.

ZOLAN’DAN “BUYÜRÜYÜŞE SAHİP ÇIKIN” ÇAĞRISI
Kongrede partili kadınlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 28 Şubat anımsatmasında bulunarak,“Türkiye’nin bir daha darbeler yaşamaması için, 1959 yılında başlatılan bu yürüyüşe herkesin sahip çıkması gerekir. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Denizli bekleneni veremedi. Ancak önümüzde 7 Haziran milletvekili seçimleri var. Bu seçimlerde AK Parti’nin aldığı oy Türkiye ortalamasının üzerinde olmalı. Bunun için çok çalışmanız gerekecek. Gece-gündüz çalışmanız gerecek. Özellikle kadınlarımızdan bu fedakarlığı bekliyorum” dedi.

AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak da yaptıkları konuşmada, parti içi çalışmalarında kadınların önemini vurguladı, AK Parti’nin birinci parti olmasında kadınların büyük rolü olduğunu söyledi.

“YENİ TÜRKİYE HEDEFİNE HAZIRIZ”
AK Parti İl Kadın Kolu Başkanlığına seçilen Aynur Akdemir ise, Türk siyasi hayatında kadınların yeri ve öneminin her geçen dönem daha da arttığınıbelirtti. Akdemir, “AK kadınlar olarak el ele, kol kola yürümeye, yeni Türkiye hedefine katkı sağlamaya, güç vermeye her zaman hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı