REKLAMI GEÇ

AK PARTİ KONGRESİNE HANGİ MHP’Lİ KATILDI?

AK PARTİ KONGRESİNE HANGİ MHP’Lİ KATILDI?

AK Parti’de durdurulan ilçe kongreleri Bozkurt ilçe kongresi ile yeniden başladı. İlçe Başkanı Bayar tek liste ile kongreye gitti, aday sürprizi olmadı. Fakat konuklar arasında sürpriz bir isim öne çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2017 Cumartesi, 14:50

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Teşkilatı’nda Ekim ayı başında iptal edilen 11 ilçe kongresi bugün gerçekleşen Bozkurt kongresi ile yeniden start aldı.

Genel merkezin tüm büyükşehirlerde durdurduğu ilçe kongrelerinden Denizli de etkilenmiş 7 merkezde yapılan kongrelerden sonra takvim bir anda durmuştu.

Bugün kongreler takvimine Bozkurt’un yanı sıra Çardak’ı da ekleyen Ak Parti’de yeniden seçim heyecanı yaşandı. Bozkurt ilçe kongresi yoğun katılımla Bozkurt İmam Hatip Konferans Salonu’nda gerçekleşti. İlçe Başkanı Ahmet Bayan tek aday olarak partililerin güvenoyunu aldı, yeni bir yönetimle çalışma olanağına kavuştu.

Başkan Ahmet Bayar’ın yönetim kurulunda Zekeriya Çelik, Nuri Özturan Kadir Cengiz, İsmail Kabakoz, Musa Bayram, Hüseyin Zabun, Yıldıray Alp, İsmail Tosun, Hasan Kulaktay, Harun Reşit Kuşçu, Ekrem Derin, Eyüp Sarı, Mehmet Karataş ve Tolga Yenal yer aldı.

AK PARTİ BOZKURT’A AKTI
İlçe kongresi için Ak Parti Denizli Teşkilatının tüm kurmayları Bozkurt’a akın etti. Yıl sonuna kadar tüm ilçe kongrelerini tamamlayarak yeni yılda il kongresini yapmayı planlayan partide Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de yoğun gündeminden fırsat ayırdı ve hemşerilerini yalnız bırakmadı. Kongrede bir konuşma yapan Nihat Zeybekci daha çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi, Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il yöneticileri, bazı eski milletvekilleri ve belediye başkanları de kongrede hazır bulundu.

KONGRENİN SÜRPRİZ MHP’Lİ KONUĞU
Bozkurt seçimleri tek liste ile yapıldı sürpriz çıkmadı ama konuklar arasında sürpriz bir isim öne çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi Denizli eski Milletvekili Ali Keskin ve Bozkurt ilçe teşkilatı yöneticileri Ak Partilileri kongerede yalnız bırakmadı. Ak Partililerin yakın ilgi gösterdiği Keskin, kongre sonunda toplu fotoğraf çekimine de davet edildi.
Ak Parti’de 6’ncı olağan ilçe kongresi takvimi bugün Çardak ile sürecek. Yarın ise Baklan ve Bekilli ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı