REKLAMI GEÇ

AK PARTİ O’NU KONUŞUYOR

AK PARTİ O’NU KONUŞUYOR

Duayen sanayici İbrahim Tan’ın siyasete soyunması parti tabanını da hareketlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2015 Çarşamba, 16:13

Denizli’nin sorumluluktan kaçmayan duayen sanayicilerinden İbrahim Tan’ın Ak Parti’den milletvekili aday adayı olması parti tabanını da hareketlendirdi. Sahibi olduğu işletmelerle Denizlililere önemli ölçüde istihdam sağlayan, başarılı iş hayatı ile kent ve ülke ekonomisine katkı koyan İbrahim Tan’ın adaylığını duyurmasının ardından telefonlarının kilitlendiği öğrenildi.

Tan’ın adaylığı sadece parti tabanında değil iş dünyasında da yankı bulurken, “Denizlili ticaret dünyasının 12 yıl boyunca meclis başkanlığını yürütmüş bir işadamı olarak, sorunları ve çözümleri bilen, iş dünyasının ihtiyaçlarına yanıt verebilecek, alanında bilgili, hakim bir aday” yorumları yapılmaya başlandı.

‘Gurur ve Kibirden Uzak, Dürüst ve Ahlaklı Siyaset’ sloganıyla yola çıkan Tan’ın parti içindeki popülaritesi her geçen gün artarken, mütevazi kişiliği, her kesime uzanan dost eli ile takdir toplamayı da başardığı kaydediliyor.

Denizli’de uzun yıllar tekstil sektöründe başarılı faaliyetler gösteren Tan ve ailesinin hava taşımacılığı sektörüne de el atıp Denizli’nin girişimci ruhunu Isparta’ya taşıması da son dönemlerin en önemli büyüme hamlelerinden biri olarak kayıtlara geçmişti.

Bu sektörde de varlığını kabul ettiren Tan’ın iş dünyasındaki başarılarını şimdi de siyasete taşımak istemesi de partide karşılık buldu.

Pek çok önemli aday adayının yer aldığı Ak Parti’de İbrahim Tan’ın da milletvekili sıralamasında yer alması gerektiğini düşünen partililerin sayısı bir hayli fazla. Bu konuda da tevazu gösteren Tan, “Biz elimizi taşın altına koymak, Denizlimiz ve ülkemiz için bir şeyler yapmak istedik. Artık durum partimizin teveccühüne kaldı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı