REKLAMI GEÇ

Ak Parti Pamukkale’de başkanlar toplandı

Ak Parti Pamukkale’de başkanlar toplandı

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı, ilk mahalle başkanları toplantısını il binasından gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2023 Çarşamba, 15:04

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek idaresinde ilk mahalle başkanları toplantısı Ak Parti İl Başkanlığı binasında yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Yücel Güngör de katıldı.

Toplantı açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Osman Özpek, “Muhabbet sofrası etrafında gönüllerimizi buluşturmak, kardeşlerimizle kucaklaşmak, tanışmak ve hasret gidermek için bugün burada sizlerle birlikte bu güzel toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. 22 yıllık hizmetler destanında bugüne kadar aşkla çalışan, alın teri döken, emeği geçen ve davetimize icabet eden tüm dava ve yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Güzelpınar’da bölge toplantımızı yaptık. O bölgemizdeki mahalle başkanlarımız ve Denizli’den gelen mahalle başkanlarının katılımıyla güçlü bir gövde gösterisi yaptık. Orada yapmamızın nedeni AK Partimizin yüzde 85 oy alan mahalle olması ve benim doğup büyüdüğüm yer olmasıdır. Güzelpınar’da ki coşkulu bölge toplantımızın daha sonraki toplantılarımıza örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mahalle başkanları toplantısında, Başkan Özpek, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları, 2024 yerel seçimler hakkında istişare yaparak çalışmalara yön verecek değerlendirmelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı