REKLAMI GEÇ

AK Parti Pamukkale’den Ankara çıkarması

AK Parti Pamukkale’den Ankara çıkarması

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve teşkilat üyeleri, Ankara çıkarması yaptı. TBMM’yi ziyaret eden, AK Parti grup toplantısına katılan Pamukkale Teşkilatı üyeleri, AK Parti milletvekilleri ile de buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2020 Perşembe, 10:42

AK Parti Pamukkale ilçe Başkanı Uğur Gökbel, Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanlarının yer aldığı yaklaşık 100 kişilik heyet ile Ankara’ya gitti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden Pamukkale İlçe Teşkilatı üyelerini, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök ağırladı. AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, yurt dışında olduğu için buluşmaya katılamadı.

AK Parti grup toplantısına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen Pamukkale İlçe Teşkilatı üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdi.

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı üyeleri, Meclis’te Denizli Milletvekili Şahin Tin ile de bir toplantı gerçekleştirdi. Milletvekili Şahin Tin, teşkilat mensuplarının çalışmalarına ilişkin bilgi aldı ve taleplerini not etti.

“SİYASETİN KALBİNE GİTTİK”
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, siyasetin kalbi olan Ankara’da, millet iradesinin adresi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Kalabalık bir heyetle Ankara’ya geldik. Bu atmosferi yaşamak, Gazi Meclis’imizin çatısı altında bulunmanın tarif edilemez mutluluğunu yaşadık. Bizler için son derece verimli bir ziyaret oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı