REKLAMI GEÇ

AK Parti’de “Gönülden kucaklaşma” buluşması

AK Parti’de “Gönülden kucaklaşma” buluşması

AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen “Gönülden Kucaklaşma” buluşmaları devam ediyor. 2. toplantı AK Parti Pamukkale Teşkilatı ile gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2021 Cuma, 17:03

Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İl Başkanı Yücel Güngör, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın tüm mahalle başkanları katıldı.

Toplantıda partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, başarılı çalışmaları ile göz dolduran Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve teşkilat çalışmalarında fedakarca çalışan Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’e teşekkür etti.

Güngör, ”Geçtiğimiz hafta ilkini gerçekleştirdiğimiz ‘Gönülden Kucaklaşma’ toplantılarımız çok verimli geçiyor. AK Parti’ye gönül veren herkesin görüşlerinin alındığı bu toplantılarımızı tüm ilçelerimizde gerçekleştireceğiz. Her bir vatandaşımızın görüşü AK Parti için çok önemlidir. Denizli’de hizmet destanları yazan partimizin bundan sonra da projeleriyle ülkemizin ve milletimizin refahı için çözümler üreteceğine olan inancımız tamdır. Toplantımız Pamukkale ilçemize ve Denizlimize hayırlı uğurlu olsun.

Hedef 2023 yolculuğunda koşmaya devam” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı