REKLAMI GEÇ

AK Parti’de Merkezefendi ve Pamukkale kongreleri ertelendi

AK Parti’de Merkezefendi ve Pamukkale kongreleri ertelendi

Pandemi nedeniyle daha önce ertelenen ve yeni normal dönemde yeniden başlayan AK Parti Kongre süreci yine sekteye uğradı. 17 ilçe kongresinin ardından gözlerin çevrildiği Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongreleri ertelendi. Erteleme kararında Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ın koronaya yakalanmasının etkili olduğu öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2020 Perşembe, 15:25

Koronavirüs salgının Türkiye’yi etkisi altına almasının ardından ertelenen, yeni normal dönem ile birlikte yeniden başlayan AK Parti’nin kongre sürecinde 17 ilçede seçimler tamamlandı.

Kentin en önemli iki ilçesi olan Merkezefendi ve Pamukkale’de teşkilatları yenilemeye hazırlanan AK Parti’den bir kez daha erteleme kararı geldi. Hafta sonu yapılması planlanan AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Kongreleri yeniden ertelendi.

MERKEZEFENDİ 4 EKİM’DE, PAMUKKALE BELİRSİZ
AK Parti İl Yönetimi, erteleme kararı alınan iki ilçeden Merkezefendi için kongre tarihini açıkladı. Merkezefendi İlçe Kongresi’nin 4 Ekim’de yapılacağı açıklandı. Ancak, Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda bulunan Pamukkale’de ilçe kongresinin ne zaman yapılacağı belirsiz.

MUSTAFA AKÇAY’IN KORONAYA YAKALANMASI ETKİLİ OLDU
Erteleme kararlarının, kısa süre önce Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ın koronavirüse yakalanmasının etkili olduğu öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı