REKLAMI GEÇ

AK Parti’de teyakkuz

AK Parti’de teyakkuz

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, il ve ilçe teşkilatları danışma kurullarının her hafta düzenli olarak toplanacağını, çalışmaların denetleneceğini belirtti. Filiz ayrıca, ilçe ve büyükşehir belediyelerinin de çalışmaları yakından takip edileceğini söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2015 Perşembe, 17:00

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun AK Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanları, il ve ilçe kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile İlçe Belediye Başkanları ve Meclis üyeleriyle planlanan yılın son değerlendirme toplantısına katılamadı. Ramazanoğlu, Ankara’da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılacak toplantıya çağrıldığı için Denizli programını iptal etti.

denizli-ak-parti-toplanti-teyakkuz-ic

Milletvekili Şahin Tin’in hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Necip Filiz yaptı. Filiz, 2015 yılının değerlendirildiği ve 2016 yılı ile ilgili çalışma programının ele alındığı toplantıda, Ak Parti Genel Merkez’de yapılan il başkanları toplantısında alınan kararları da açıkladı.

HER HAFTA TOPLANILACAK
Önümüzdeki seçimlerde de AK Parti’nin yüksek oy oranı ile birinci parti olmaya devam edeceğini belirten İl Başkanı Filiz, “Bunu sizlere güvenerek söylüyorum. Çünkü bizim başarımızın teminatı birlik ve beraberliktir” dedi.

Ak Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen il başkanları toplantısında bazı kararlar alındığını ifade eden Filiz, “İl Danışma Kurulu her hafta pazartesi, ilçe danışma kurulları ise salı günü toplanmak zorunda. Bu toplantılara 15 günde bir ilçe koordinatörleri katılacak. Toplantılara katılan, katılmayan üyeleri tespit edecek. İlçe teşkilatı kadın ve gençlik kollarının çalışmalarını denetleyecek. Ayrıca, il başkanı olarak ben ayda bir ilçe başkanlarıyla bir araya geleceğim. Yine 2 veya 3 ayda bir ilçeleri ziyaret ederek belediye başkanları ve meclis üyelerimizin çalışmalarını takip edeceğim. Bu toplantılar birlik ve beraberliğimiz için. AK Parti’nin en büyük teminatı birlik ve beraberliğimizdir” diye konuştu.

İl Başkanı Necip Filiz’in konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Milletvekili Şahin Tin, partililere seslendi, 2015’i değerlendirdi, 2016’dan beklentilerini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı