REKLAMI GEÇ

AK Partili gençlerden çevre hareketi

AK Partili gençlerden çevre hareketi

AK Parti Denizli Gençlik Kolları üyeleri, Çevre İçin Harekete Geç Projesi kapsamında kentte çevre temizliği başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2018 Pazartesi, 09:44

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığınca 81 ilde başlatılan AK Gençlik Çevre Hareketi kapsamında, Denizli İl Gençlik Kolları üyeleri de Çamlık Parkı’nda bir araya geldi.

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut ve partili gençler, Çamlık Parkı’nda yerlere atılan çöpleri topladı.

Akbulut, çevre ve doğa temizliğine karşı duyarlılık oluşturma, doğaya sahip çıkma adına bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Daha yaşanabilir kentler ideali ile bu hareketi başlattıklarına dikkat çeken Akbulut, “Teşkilatımızla ve yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Çünkü çevreyi kirletmek kendi varlığımızı yok etmektir. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir. Bu vesile ile etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Tüm insanlığa daha temiz bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı