REKLAMI GEÇ

AK Partili gençlerden çevreci etkinlik

AK Partili gençlerden çevreci etkinlik

Ak Parti Denizli Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Delikliçınar Meydanı’nda çevreci bir etkinliğe imza attı. Gençler “Naylon poşet kullanma, çevreyi kirletme” sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında bez torba ve bilgilendirici tanıtım broşürü dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2018 Pazartesi, 17:34

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan düzenleme kapsamında 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren plastik alışveriş poşetleri tüm satış noktalarından ücretli olarak temin edilecek. Bu uygulama gereksiz plastik poşet tüketimi ciddi oranda azaltacak, tüketicileri alışveriş yaparken yanlarında getirebilecekleri tekrar kullanımlık poşet, çanta, tekerlekli alışveriş arabaları kullanımı yönünde teşvik edecek.

AK Partili gençler, 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle plastik ve naylon poşetlerin ücretli olmasının nedenlerini anlatan tanıtım broşürleri ve bez torbalar dağıttı, vatandaş tarafından ilgiyle karşılandı.

Gençlik Kolları başkanı Mert Koç, “Ülke olarak bu dönüşüm bilincine kavuşmamız başta ekonomimize, doğamıza ve sağlığımıza da olumlu olarak geri dönecektir. Gençlik olarak bizler geleceğimizi düşünüyoruz. Üzerinde bulunduğumuz dünyanın kirlenmesini istemiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı