REKLAMI GEÇ

Ak Partili Kadınlar Ata’nın huzurunda

Ak Partili Kadınlar Ata’nın huzurunda

Ak Parti Denizli İl kadın kolu Başkanı Peral Uluköy yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret edip, müzeyi gezdiler.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2012 Cumartesi, 15:12

Ak Parti Denizli İl kadın kolu yönetim kurulu üyeleri İl kadın Kolu Başkanı Peral Uluköy başkanlığında Ata’nın huzuruna çıktı. Anıtkabir ziyaretine ilişkin kısa bir değerlendirme yapan İl kadın kolu başkanı Peral Uluköy, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duyulan, saygı ve özlemi ifade etmek için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Uluköy ve beraberindeki heyet rehber eşliğinde gerçekleştirdikleri ziyaret de Aslanlı yolda yürüdü, atanın huzuruna çıkarak saygısını sundu ve müzeyi gezdi.

Uluköy “Atatürk milletimizin özgür bir yaşam koşuluna sahip olabilmesi için önemli mücadeleler vermiştir. Tarih sayfalarına baktığımızda ülkemiz topraklarının ne zorluklarla kazanıldığı, korunduğu ve savunulduğu çok açık bir şekilde görülmektedir. İşte bu mücadelenin başkahramanı olan Mustafa Kemal Atatürk’ü her zaman saygıyla ve özlemle anmak, bu yüce milletin vazgeçilmez bir görevidir. Tarihi destanlarla dolu olan ülkemizin temel taşlarını ören Ulu Önder Atatürk’ün bizlere bıraktığı miraslara sahip çıkmak bizim temel vazifemizdir. Bu düşünceden hareketle yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bugün bu ziyareti gerçekleştirme fırsatını yakaladık. Atamızın huzurunda saygıyla ve özlemle durduk. Ayrıca müzeyi gezerken bambaşka bir duyguyu yaşama fırsatını yakaladık. Kurtuluş savaşı yıllarını ve ülkemiz için seve seve feda edilen yürekleri, canları bir kez daha gördük, onların kahramanlıklarına bir kez daha tanıklık ettik. Bu duyguları yaşarken yüreğimiz kabardı, bu ülke için daha çok çalışmak ve bize bırakılan emanete daha sıkı sarılmak gerektiği şuurunu bir kez daha perçinleme fırsatını yakaladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı