REKLAMI GEÇ

AK Partili Kandemir’den Başkan Zolan’a ziyaret

AK Partili Kandemir’den Başkan Zolan’a ziyaret

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti. Kandemin ziyarette marka kent Denizli’nin Türkiye’de müstesna bir şehir olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2019 Pazartesi, 12:24

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bir dizi program için geldiği Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Kandemir ile birlikte önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindekiler katıldı.

Başkan Zolan, bayrağı 2011 yılında aldığını anlatıp “O günden bugüne kadar da Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı milletimizin de teveccühü ile görevimizi ifa ediyoruz. Denizlimizi o günden bugüne kadar örnek bir kent yapmak için gayret ediyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK TEŞKİL EDEN UYGULAMALARI BAŞLATTINIZ”
Kandemir ise, Denizli’de 2004 yılından beri sürdürülen belediyecilik anlayışından övgüyle bahsederek, şunları söyledi: “Çok güzel hizmetler yaptınız. Üzerine koyarak, gayret göstererek çizginizi de bozmadan, teşkilatımızla da uyum içerisinde adeta Denizli’yi huzurlu bir kenti haline getirdiniz. Burada emeği geçen başta sayın bakanımıza ve size şükranlarımızı sunuyorum. Ben inanıyorum, marka kent Denizli gerçekten de Türkiye’de müstesna bir şehir. Dışarıdan bakıldığında belediyecilik hizmetleri anlamında Türkiye’ye örnek teşkil eden uygulamaları başlattınız ve devam ettiriyorsunuz. Daha da üzerine koyarak devam ettireceksiniz, buna inanıyorum. Buradaki huzur, buradaki ufuk, vizyon zannediyorum civar ve komşu illere de örnek teşkil edecek. Tebrik ediyor hayırlı başarılı hizmetler diliyorum.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ORTALAMA HER 6 AYDA BİR DENİZLİ’YE GELDİ
Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’yi her zaman çok sevindirdiğini anlatarak, “2002’de bir söz verdi, dedi ki ‘İlk duble yol açılışını Aydın-Denizli arasında yapacağız’ ve o sözünü tuttu. Ortalama her 6 ayda bir bu şehre geldi. Sayısı 30’un üzerinde. Bu da bizim üzerimize sorumluluk verdi. Devamlı motivasyon halinde olduk. Cumhurbaşkanımızın bir işi takip ettiğinin göstergesinin en bariz ve hayat bulmuş örneği Denizli’dir. Benim belediye başkanlığım döneminde de her projeyi tek tek takip eder sorardı. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı