REKLAMI GEÇ

AK Partili Kobaş’a AK Parti Grubu’ndan darbe

AK Partili Kobaş’a AK Parti Grubu’ndan darbe

Serinhisar’ın AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’a meclisten bir şok daha. Faaliyet raporu reddedilen Kobaş’ın meclis başkan vekilliğine önerdiği Ethem Karaken, bu göreve seçilemedi. AK Partili üyeler, kendi belirledikleri adayı meclis başkan vekili yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2016 Salı, 10:40

Serinhisar Belediyesi’nin nisan ayı toplantısında, başkanvekili, encümen ve komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, meclis başkan vekilliği için Ethem Karaken’i önerdi. Ancak, yapılan oylamada kazanan Muhammet Emre Kabukçu (AK Parti) oldu. Böylece AK Partili Başkan ile AK Partili meclis üyeleri arasındaki uyuşmazlık iyice su yüzüne çıkmış oldu.

Encümen üyeliği için de AK Partili üyeler kendi adaylarıyla seçime girdi. Bunun sonucunda iki encümen üyesinden birisi AK Partili, diğeri MHP’li oldu. Önümüzdeki dönem encümende Aydın Candebek (AK Parti) ve Mustafa Yatçı (MHP) görev yapacak.

KOMİSYONLAR
Toplantıda, komisyon seçimleri de belirlendi. Plan ve Bütçe Komisyonu’na Oktay Aktürk (AK Parti), Hüseyin Karabuğa (AK Parti), Aydın Canbeldek (AK Parti), Mustafa Yatçı (MHP) ve H. Hüseyin Çelik (CHP) seçildi.

İmar Komisyonu da Hüseyin Karabuğa (AK Parti), Aydın Canbeldek (AK Parti), Muhammet Çoban (AK Parti), Hüseyin Kabaş (CHP) ve Mustafa Yatçı (MHP) oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı