REKLAMI GEÇ

Tin o paylaşım için net konuştu

Tin o paylaşım için net konuştu

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Çamlıbel’in Facebook paylaşımına yönelik net konuştu: “Hiç kimse toplumu kutuplaştırmaya yönelik, Anayasaya ve hukuka aykırı söylemlerde bulunamaz. Bulunursa da gereği yapılır”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2017 Cumartesi, 15:00

Denizli, Eğitim-İş Denizli Şubesi’nin ortaya çıkardığı Pamukkale Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Çamlıbel’in olay paylaşımını konuşuyor. Yalnız Denizli değil ulusal basının da geniş yer verdiği Çamlıbel’in Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan paylaşımı sonrası Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlatmış, Çamlıbel tepkiler üzerine önce paylaşımını silip, kısa süre sonra ise Facebook hesabını kapatmıştı.

ATATÜRK VE LAİKLİK VURGUSU
Olay paylaşımın sahibi Eğitim Şube Müdürü Çamlıbel’e bir tepki de Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den geldi. Tin, altını önemle çizerek Anayasa referandumunun bir rejim değişikliği değil Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nda, laiklik başta olmak üzere temel ilkelere bağlı kalarak idare yöntemi değişikliğinin oylanacağını söyledi.

BÖYLE BİR ÇIKARIM YANLIŞ
Dolayısıyla referandumla ilgili cumhuriyetin kaldırılıp, hilafet ve şeriatın geleceği gibi çıkarımların yapılmasının son derece yanlış olduğunu ifade eden Ak Partili Tin, her kim yaparsa yapsın kutuplaştırma ve kamplaştırmaya yönelik söylemlerin doğru olmadığını da vurguladı. Tin, “Biz hiçbir zaman Osmanlı’yı tekrar geri getireceğiz diye yola çıkmadık” dedi

DÜŞÜNCE PAYLAŞILSIN AMA!
Referandumdan yolla Anayasa’ya ve hukuka aykırı söylemlerde bulunup, toplumu kutuplaştırmaya çalışanların yasalar önünde hesap vermek zorunda olduğunu belirten Tin, “Tabii ki herkes kendi düşüncesini ifade etme özgürlüğüne sahiptir ancak burada özellikle milleti kamplaştırmaya dönük, ülkemizdeki insanları kutuplaştırmaya yönelik söylemlerin yanlış olduğunu belirtmek lazım” dedi.

GEREKEN YAPILMALI!
Tin, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamanın devamında bir kez daha toplumun milli birlik ve beraberliği karşısında, yasalara aykırı söylemlerde bulunanların yasalar önünde hesap vermesi gerektiğini vurgularken, sorumlulara da “Gereken yapılmalı” uyarısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı