REKLAMI GEÇ

“Alçakça bir oyunun peşindeler”

“Alçakça bir oyunun peşindeler”

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Tunceli’de şehit olan Fatih Küçükterci’nin ailesinin acısını paylaştığını belirtirken, terör örgütüne yönelik sert açıklamalarda bulundu. Yüksel “Alçakça bir oyunun peşindeler” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 17:24

Tunceli’de dün akşam saatlerinde meydana gelen hain saldırıda 6 askerin şehit olduğu ve bir sivilin hayatını kaybetmesi üzerine açıklama yapan Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel “Alçakça bir oyunun peşindeler” dedi. Yüksel, yaşanan olaydan dolayı derin üzüntü duyduğunu belirtirken, terör örgütünü işaret ederek “Bu acıyı yaşatanlar, bunu ödeyecekler” dedi.

Yapılan saldırıyı kınayan Yüksel, terör örgütüne alet olan, içeride ya da dışarıda destekçi olanların kirli emellerine ulaşamayacaklarını ve cezasını çekeceklerinin altını çizdi. Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel “Kendileri için bir fırsat doğduğunu zannedenler, içinde bulundukları bu tarihi yanılgının eninde sonunda farkına varacaklar ve hüsrana uğrayacaklardır. Türk milletinin birliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna tevessül edenler kendi kanlarıyla boğulmaya mahkûm olacaklardır. Türkiye büyük bir devlettir, silahla veya herhangi bir mücadeleyle kimsenin yıldıramayacağı ve yanan meşalesini söndüremeyeceği bilinen bir gerçektir. Bu gerçeği görmezden gelenler Türkiye’nin gücü karşında yok olup gitmeye mahkûmdur” dedi.

Yüksel, Şehitlerin ailelerinin acısını paylaştığını belirtirken, mukaddes görevlerini yerine getirirken şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, ailelerine, Tavaslı, Denizlili hemşerilerine baş sağlığı diledi.

Yorumlar

ekrem erdem   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 21:52

hep aynı söz ne zamana kadar on yıl oldu
siz ikdidara geleli ne oldu taviz taviz üstüne verdiniz sınırlarda mahkeme kurdunuz ne oldu yetmedi gene isdediler şımardılar şehit haberi vermeyin teröre taviz dediniz haber yapmayın dediniz ne oldu bunlara gücünüz yetiyorsa idami geri getitirin ebe karıya allah allah demek düşer gel doğuran anaya sor lanet olsun bu teröre lanet olsun eyalet sistemi kurmaya calışanlara lanet olsun mevki makam hesabı yapanlara

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı