REKLAMI GEÇ

Avni Örki’ den 2. Video

Avni Örki’ den 2. Video

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Avni Örki, aday adaylığı açıklamasında gösterilen ve beğeni toplayan tanıtım videosunun ardından bu kez kendi seslendirdiği yeni bir video hazırladı. Örki’nin yeni tanıtım videosu youtube ve kendi sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2015 Pazartesi, 13:40

Adalet ve Kalkınma Partisi önceki dönem İl Başkanı Avni ÖRKİ, 4 yıllık il başkanlığı görevinin ardından Yeni Türkiye hedefine katkı koymak ve daha gelişmiş bir Denizli için elinden gelen çabayı göstermek adına Denizli Milletvekili Aday Adayı oldu. Parti binasında gerçekleştirdiği ve herkesi duygulandıran aday adaylığı açıklamasının ardından kalabalık bir ekip ile çalışmalarını hızlandıran Örki, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan ilk kez aday adaylığı tanıtım toplantısında gösterilen ve büyük beğeni toplayan Milletvekili Aday Adayı Avni Örki’nin şahsını ve çalışmalarını anlatan ve çok konuşulan tanıtım videosunun ardından, kendisinin seslendirdiği ikinci video da çok konuşulacağa benziyor.

video-anons

ÖRKİ: DENİZLİ’Yİ ÇOK İYİ TANIYORUM
Sosyal paylaşım sitelerinde geniş yer bulan ilk tanıtım videosunun ardından ikinci video da farklı bir strateji izlediğini anlatan Avni Örki, “4 yıl sürdürdüğüm İl Başkanlığı süresi içinde ekip arkadaşlarım ile birlikte çok büyük başarılara imza attık. Ben değil, biz diyerek; partimizde görevli olsun, gönüllü olsun binlerce gönüldaşımız ile durmadan ve yorulmadan çalıştık. Artık Yeni Türkiye hedefinde emin adımlarla ilerleyen ülkemizin ilerleyişine katkı koymak amacıyla tabanın isteğine sessiz kalmayarak 25. Dönem Milletvekili aday adayı oldum. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi ediyorum. Gerek il genel meclis üyeliği ve komisyonlarda görev almam ve gerekse de il başkanlığım süresi içinde Denizli’nin her türlü sorununa vakıf oldum. Neler yapılabileceğini çok iyi biliyorum” dedi.

Avni ÖRKİ için hazırlanan ikinci tanıtım videosunu; Youtube’da http://youtu.be/nL1tid7Ut3M linkinden ve Avni ÖRKİ’nin facebook.com/avniorki ve twitter.com/avniorki hesaplarından da izleyebilirsiniz. 

Yorumlar

samimi zat   -  Bağlantı 9 Mart 2015, 17:08

gözlerimiz yaşardı çok utandık başımızı öne eğdik o kadar mağdursunuz ki 15 yıl değil 115 yıl daha ülkeyi yönetmelisiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı