REKLAMI GEÇ

Soyfidan aday adaylığını açıkladı

Soyfidan aday adaylığını açıkladı

Ak Parti Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Soyfidan, “ Siyasetin mutfağı gençlik kollarında başlayan siyaset hayatıma Merkezefendi Belediye Başkanı olarak devam etmek istiyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Ekim 2013 Çarşamba, 11:47

Yaklaşık 6 yıldan beri Ak Parti teşkilatlarında farklı görevlerde bulunduğunu ve siyaset hayatına Merkezefendi Belediye Başkanı olarak devam etmek istediğini belirten Ayhan Soyfidan, parti binasında düzenlediği basın toplantıyla aday adaylığını açıkladı.

Merkezefendi İlçesi’nin 1 Nisan 2014 günü yeni bir defterin, bembeyaz ilk sayfası gibi , kurulmuş olacağını vurgulayan Soyfidan, “ 245 Bin Nüfusa ve 50 mahalleye sahip bu büyük ilçe için hepimize bir görev düşüyor. Ben de bu göreve talip olmadan önce istişare ettiğim bir büyüğüme, ‘Ben Belediye Başkanlığını yapabileceğime inanıyorum siz ne dersiniz?’ dediğim de, ‘Hayallerin ve bu hayallerin gerçekleşmesine dair fikirlerin varsa çok da güzel yaparsın’ demişti” dedi.

Kendisinin de hayalleri olduğunu ve  hayallerini gerçekleştirmek için de fikrinin olduğunu belirten Soyfidan, “Bu fikirleri hayata geçirebilecek azim , kararlılık ve heyecanım var , en önemlisi de benim ile omuz omuza verecek , Bir çok seçimi kazanmış , partisine ve liderine inanan bir teşkilatımız var” diye konuştu.

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”
Soyfidan, 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde olduğu gibi 2014 Yerel Seçimlerinde de mahalle mahalle , sokak sokak , kapı kapı gezerek çalışacak ve üzerine düşen vazifeyi gerçekleştireceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı