REKLAMI GEÇ

Bakan ile vekillerin düğün ve sünnet turu

Bakan ile vekillerin düğün ve sünnet turu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve milletvekilleri, hafta sonunda yoğun bir düğün ve sünnet töreni mesaisi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2016 Pazar, 12:07

Ramazan ayı öncesindeki son hafta sonunda, kentte yoğun bir şekilde düğün, sünnet ve benzeri törenler düzenlendi. Törenler dolayısıyla Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve milletvekilleri hafta sonunu Denizli’de geçirdi.

denizli-bakan-milletvekilleri-dugun-sunnet-turu-erikoglu-dugun

ERİKOĞLU VE BAYKENT AİLELERİ DÜNÜR OLDU
Denizli iş dünyasının önde gelen isimlerinden Vedat Erikoğlu’nun oğlu Çağlar Erikoğlu ile tekstilci Mehmet Baykent’in kızı Begüm, Anemon Otel’de düzenlenen törenle evlendi. Genç çiftlerin yaşamlarını birleştirdiği düğün törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

denizli-bakan-milletvekilleri-dugun-sunnet-turu-necip-filiz-sunnet

FİLİZ’İN OĞLU SÜNNET OLDU
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in oğlu Edip Ali, Göveçlik Mahallesi’ndeki Kültür Sitesi’nde düzenlenen yemekli ve mevlidi şerifli törenle sünnet oldu. Feyza-Necip Filiz çiftini bu mutlu günlerinde Ekonomi Bakanı Zeybekci, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, partililer yalnız bırakmadı.

denizli-bakan-milletvekilleri-dugun-sunnet-turu-necip-filiz-sunnet-2

ALEYBEYOĞLU’NUN MUTLULUĞU
Denizli Belediyesi’nde 2004-2009 yılları arasında meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan işadamı Ali Aleybeyoğlu da hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşadı. Aleybeyoğlu’nun torunu, Hesna-Abdurrahman Altınok çiftinin oğulları Ali, Beyaz İnci Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle sünnet oldu. Törene Bakan Zeybekci ve milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.

denizli-bakan-milletvekilleri-dugun-sunnet-turu-ali-aleybeyoglu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı