REKLAMI GEÇ

Bakan Kasapoğlu, stat arazisinde inceleme yapacak

Bakan Kasapoğlu, stat arazisinde inceleme yapacak

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, toplantı, ziyaret ve incelemeler için Denizli’ye geliyor. Kentte iki gün geçirecek Bakan Kasapoğlu, yeri belirlenen yeni stadın arazisinde de inceleme yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2021 Pazartesi, 14:53

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün Denizli’ye gelerek kentte iki günlük programlara katılacak. Denizli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’ni akşam saatlerinde ziyaret etmesi beklenen Bakan Kasapoğlu, değerlendirme toplantısı ile günü tamamlayacak.

Yarın Ak Parti İl Kadın Kolları kongresine katılacak olan Bakan Kasapoğlu, Pamukkale Üniversitesi Genç Ofis açılış törenini yapacak ve Teknofest’te derece alan proje sahibi ekiplere ödül verecek.

Denizli kamuoyunun merakla beklediği yeni stadyumla ilgili de çalışma yapacak olan Bakan Kasapoğlu, arazide inceleme yapacak.

Gençlik Merkezi’ndeki edebiyat söyleşisine katılacak olan Bakan Kasapoğlu, Pamukkale Belediyesi ve Ak Parti İl Başkanlığını da ziyaret ettikten sonra kentten ayrılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, daha önce yeni stadın Gümüşler Kayalar Mahallesi bölgesine yapılacağını açıklamıştı. Laodikya yakınlarındaki araziden ise zeminin uygun olmaması nedeniyle vazgeçilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı