REKLAMI GEÇ

Bakan Ramazanoğlu davul zurna ile karşılandı

Bakan Ramazanoğlu davul zurna ile karşılandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olmasının ardından ilk kez Denizli’ye gelen Selma Ramazanoğlu, Ankara Yolu’nda davul zurna ile karşılandı. Protokol üyeleri ve AK Partililerin yanı sıra vatandaşların akın ettiği karşılama törenine eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı. Karşılamada renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 11:08

1 Kasım seçimlerinde AK Parti Denizli Milletvekili seçilen, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığında oluşan 64. Hükümet’te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Sema Ramazanoğlu, yeni görevinin ardından ilk kez Denizli’ye geldi.

Karşılama için günler öncesinden hazırlıkların yapıldığı Sema Ramazanoğlu’nu karşılama töreninde coşkulu bir kalabalık vardı. Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şükrü Kocatepe başta olmak üzere Denizli protokolünün tam kadro katıldığı karşılama törenine AK Partililer ve Denizlililer akın etti.

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE EFELER KARŞILADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ankara Yolu’nda davul zurna eşliğinde karşılandı. Efelerin gösterileri eşliğinde uzun kuyruklar oluşturan protokol ve vatandaşlarla tek tek selamlaşan Bakan Sema Ramazanoğlu, karışlamada sürpriz yapan davul zurna ekibini de unutmadı. Ekibe bahşiş veren Bakan Ramazanoğlu, karşılama komitesinde bulunanlar ile samimi bir şekilde selamlaştı.

ZEYBEKCİ DE KARŞILAYANLAR ARASINDAYDI
Ekonomi Bakanı olarak atanmasının ardından Denizli’yi ilk ziyaretinde benzer bir organizasyonla karşılanan AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de Bakan Ramazanoğlu’nu karşılayanlar arasındaydı. Bakan Sema Ramazanoğlu, gün boyunca Denizli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek, toplantılara katılacak.

 

Yorumlar

ethem öztürk   -  Bağlantı 4 Aralık 2015, 16:46

Bu kadar insan işi gücü bırakıp bakan karşılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı