REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci, o aileyi ziyaret etti

Bakan Zeybekci, o aileyi ziyaret etti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bayramyeri Meydanı’nda önce tekmelenen, sonra da kafa atılarak burnu kırılan zihinsel ve fiziksel engelli Himmet Gürbilek’i n ailesini evinde ziyaret etti. Bu arada, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi de yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2016 Cumartesi, 19:51

Bayramyeri Meydanı’nda önceki gün meydana gelen olayda, zihinsel ve fiziksel engelli Himmet Gürbilek’in bir kişi tarafından darp edildiği ve saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen kişi tarafından burnunun da kırıldığı iddia edilmişti.

zeybekci_himmet_gurbileki_ziyaret-icc

MÜJDEYİ NAMAL VERDİ
Saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada kamera kayıtları incelenerek, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen kişinin kimliği belirlendi. Daha sonra da S.B. yakalandı. Aileye bununla ilgili müjdeyi Bakan Nihat Zeybekci ile birlikte aileyi ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal verdi. Namal, olayla ilgili gerekli işlemlerin yapıldığını söyledi.

zeybekci_himmet_gurbileki_ziyaret-ic

BAKAN KAYA İLE GÖRÜŞTÜRDÜ
Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Zeybekci, ziyarette bir süre aile fertleri ile sohbet etti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı telefonla arayıp, olayla ilgili gelişmeler hakkında bilgi aktardı. Zeybekci’nin aracılığıyla Bakan Kaya ile telefonla görüşen Himmet Gürbilek, kendisini Ankara’da ziyaret edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı