REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci ile TRT Genel Müdürü o gece konuştu

Bakan Zeybekci ile TRT Genel Müdürü o gece konuştu

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na bağlı bir grup askerin 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin etkileri sürüyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizlili olan TRT Genel Müdürü Şenol Göka ile o gece telefonda konuştu. İkili helalleşti, Göke TRT’yi geri almaya, Bakan Zeybekci de teçhizatı ile Meclis’e gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2016 Cumartesi, 12:51

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, darbe girişiminin yaşandığı gece yaşadıklarını ve TRT Genel Müdürü Denizlili Şenol Göka olan görüşmesini paylaştı. 15 Temmuz gecesi kızının mezuniyetine katıldığını ve diplomayı aldıklarını belirten Bakan Zeybekci, “O sırada ihanet peşindeki uçaklar Ankara üzerinde uçmaya başladılar. Yanımızdaki arkadaşlara sorduğumda gece eğitimi yaptıklarını söylemişler. Onun üzerine oradan kalktık, hemen Başbakanlığa geçelim diye yola çıktık. Ardında Meclis’e gitmeye karar verdik. Dikmen kapısından arabayla giremediğimiz için yaya yürüdük. Biz meclise girerken doğrudan bizi hedef gözeterek ateş açtılar. Yanımıza, ağaçlara ateş açtılar” dedi.

GÖKA İLE KONUŞMASI
Meclis’e gitmeden TRT Genel Müdürü Şenol Göka ile telefonla konuştuğunu belirten Bakan Zeybekci, “Abdestimi aldım, TRT’yi teslim almaya gidiyorum dedi. Bana sordu ne yapıyorsun diye. Abdestimi aldım, gerekli teçhizatımı da aldım. Her kim ki bizi almaya geldi önce onun canı, sonra bizim dedim. Yok öyle kolay kolay. Biz meclise girdik, Meclis Başkanımız konuşmaya başladığında kudurdular, çıldırdılar, Meclisi bombalamaya başladılar. Bu hainler benim kardeşlerimin üzerinden tank geçirdiler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı