REKLAMI GEÇ

Bakan Zeybekci’den Büyükşehir’e ziyaret

Bakan Zeybekci’den Büyükşehir’e ziyaret

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 65. hükümette kabineye yeniden girmesinin ardından ilk ziyaretini Denizli’yi gerçekleştirdi. Valiliği ziyaret eden Bakan Zeybekci, Büyükşehir Belediyesi’nde ise başbakan gibi karşılandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bizler sizden emanet aldığımız görevle Denizlimize güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Denizlimize hep birlikte büyük hizmetler yapacağız“ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 17:30

Bir dizi ziyaret ve toplantı için memleketi Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, işadamları buluşması ve hayır yemeğinin ardından Denizli Valiliği’ni ziyaret etti. Vali Kocatepe ile bir süre sohbet eden Ekonomi Bakanı’nın bir sonraki durağı Denizli Büyükşehir Belediyesi oldu.

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının belediye girişinde karşıladığı Bakan Zeybekci’nin ziyaretinde, eşi Ayşen Zeybekci, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Cahit Özkan ile çok sayıda davetli hazır bulundu.

zeybekci-belediye-2

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan, “Sayın Bakanım yeni göreviniz şahsınıza, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirsin. Bizler sizden emanet aldığımız görevle Denizlimize güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Denizlimize hep birlikte büyük hizmetler yapacağız. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

“MAKAMLAR VE MEVKİLER MİLLETE AİT”
Bakan Zeybekci ise, Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanlığım döneminde şimdiki Başkanımız Osman Zolan ve ekibimizle birlikte Denizlimize 7 yıl hizmet ettik. Denizlimiz hak ettiğini alacak demiştik. Hamdolsun başardık. Denizli’yi Ege’nin vizyon kenti yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Milletimize ve ülkemize hizmet etmek üzere başka görevlere davet edildik, bu davete icabet ederek hizmetimize devam ettik” dedi.

zeybekci-belediye-1

Makamlar ve mevkilerin millete ait olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekci, “Milletimizin emanetine sahip çıkarak Türkiye her gün bir önceki günden daha iyi noktaya nasıl gider bunun sevdasında olduk” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI
“Denizli sevdamızı dağlar taşlar biliyor” diyen Bakan Zeybekci, şunları kaydetti: “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere tüm yerel yönetimlerimizle birlikte Denizlimiz inşallah şahlanarak gelişmeye devam edecek.”

Konuşmaların ardından Bakan Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı