REKLAMI GEÇ

Başbakan Davutoğlu Denizli’ye geliyor

Başbakan Davutoğlu Denizli’ye geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli heyetiyle bir araya geldi, önemli açıklamalar yaptı. Bakan Ramazanoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mayısın ilk haftası Denizli’yi ziyaret edeceğini söyledi, bir çok bakanın katılımıyla yapılacak Ekonomik Koordinasyon Toplantısı’nın da ilimizde yapılacağın söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2016 Perşembe, 11:55

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Ankara’da düzenlenen Yerel Yönetimler Sempozyumu ve ödül törenine katılmak üzere giden AK Parti heyetiyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere belediye başkanları, AK Parti Denizli İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

AK Parti heyetine seslenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Genç Denizli Projesiyle ödül almasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Denizli’ye ödül yakışıyor. Denizli’ye her şey yakışıyor’’ dedi.

İKİ ÖNEMLİ BİLGİ VERDİ
Bakan Ramazanoğlu konuşmasında Denizli’yi ilgilendiren iki önemli bilgiyi de paylaştı. Bakan Ramazanoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mayısın ilk haftasında Denizli’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Ekonomik Koordinasyon Toplantısı’na Denizli’nin ev sahipliği yapacağını belirten Bakan Ramazanoğlu, toplantıya bir çok bakanın da katılacağını ifade etti.

Pazar günü Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin lansman programına katılmak üzere Denizli’de olacağını söyleyen Bakan Ramazanoğlu, “Denizli’ye bazı müjdelerimiz olacak” dedi.
Türkiye’nin hızlı akan bir gündeme sahip olduğunu belirten Bakan Ramazanoğlu, “Türkiye’de muhalefetin nezaket ve edebinin olmadığı bir sorun alanı var” dedi.

BAKAN’A TEŞEKKÜR
Yemekte söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de, Denizli’ye verdiği desteklerden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı