REKLAMI GEÇ

Erdoğan büyükşehir müjdesini yineledi

Erdoğan büyükşehir müjdesini yineledi

Başbakan Erdoğan Ak Parti kongresi ve toplu açılış törenine katılmak için Denizli’ye geldi. Parti kongresinde Denizli’nin 2014’e büyükşehir olarak gireceği müjdesini verdi.

/ DENİZLİHABER / 8 Haziran 2012 Cuma, 14:23

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli’ye geldi.

Başbakanlığa ait uçakla Çardak Havaalanı’na inen Erdoğan, Çardak’tan Denizli’ye Ak Parti Genel Merkezi Otobüsü’yle geldi. Başbakan Erdoğan Denizli’ye eşi Emine Erdoğan ve kabineden 2 isimle geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Denizcilik Haberleşme ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da Erdoğan ile birlikte Denizli’de.

Programın 3 saat aksaması nedeniyle daha önce bildirilen Denizli Valiliği ziyareti iptal edildi. Erdoğan genel merkez otobüsüyle doğrudan Ak Parti İl Kongresi’nin yapıldığı salona geldi.

Gençlik kolları ile polis arasında gerilim
Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri tribünde Erdoğan’ın resminin olduğu dev bir pankart açmak istedi. Ancak polis izin vermedi. Bunun üzerine Ak Partili gençlerle, polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı.Ak Parti Gençlik Kolları üyelerinin 2 yıldır üzerinde çalıştıkları 3 boyutlu dev Erdoğan resminin olduğu posterin asılmasına müdahale eden Denizli Polisi ile Ak Partili gençler arasında çıkan tartışmaya, Başbakanlık korumaları müdahale etti. Başbakanlık korumalarının müdahalesi sonrası, daha önce Denizli polisi tarafından kesilen dev 3D posterin ipleri yeniden bağlandı. Gençler, Başbakan Erdoğan’a bu posterle sürpriz yapmak istediklerini belirtti. Ayrıca son kez genel başkan olacak Erdoğan’a “Bırakma bizi büyük usta” sloganları atıldı.

Erdoğan partisinin il kongresinde yaklaşık 1,5 saat konuştu. İl Başkanı Avni Örki Erdoğan’a konuşması sonrası camdan yapılmış bir Denizli horozu biblosu hediye etti.

Erdoğan daha sonra  toplu açılış törenine katılıp, açılışları gerçekleştirdi.

İŞTE AÇILIŞI YAPILAN PROJELER

Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi, projenin arsasının değeri 25 milyon lira. İnşaat bedeli ise 7 milyon 694 bin 7 17 lira. Üst Yapı Projesi 82 milyon 277 bin 561 lira, 111 Yeni Cadde ve 240 Sokak düzenlemesi 15 milyon 534 bin 345 lira, 40 bin insanın yaşadığı ve 5 mahalleyi kapsayan alanda toplam 69 bin 550 metre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke inşaatları ve rehabilitasyon projesi 14 milyon 108 bin lira, 122 semt ve mahalle parkları 7 milyon 622 bin 297 lira, Laodikeia Antik Kenti denetim tesisleri ile kazı ve restorasyon çalışmaları 2 milyon 92 bin 567 lira, Çamlık Caddesi Parkı ve Çevre Düzenlemesi 313 bin 880 lira, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 2 milyon 886 bin 826 lira, Gümüşler İtfaiye Hizmet Binası 770 bin 505 lira, Gümüşler Parkı ve Çevre Düzenlemesi 685 bin 226 lira, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri 1 milyon 858 bin 163 lira, Hüdai Oral Caddesi Yaya Üst Geçidi 525 bin 100 lira, Hastaneler Bölgesi Yaya Üst Geçidi 626 bin 934 lira, Gazi Bulvarı ve Delikliçınar Meydanı Düzenlemesi 7 milyon 755 bin 918 lira, Zeytin Deresi Parkı ve Çevre Düzenlemesi 560 bin 500 lira, Korucuk Mahallesi Altyapı Projesi 2 milyon 318 bin 101 lira, Dokuzkavaklar Ahmet-Hanife Paralı Anaokulu 892 bin 80 lira, Trafik Eğitim Parkı ve Çevre Düzenlemesi 920 bin 400 lira, Kaynarca Deresi Parkı ve Çevre Düzenlemesi 720 bin 390 lira, 9 Basketbol ve Voleybol Semt Sahaları 531 bin lira, İlbade Mezarlığı Kazı ve Restorasyonu 89 bin 600 lira, Selçuk Bey Parkı ve Çevre Düzenlemesi 762 bin44 lira, Fatih Parkı ve Çevre Düzenlemesi 572 bin 300 lira, 87 Semt Çocuk Oyun Parkları 821 bin 280 lira, Deliktaş Parkı ve Çevre Düzenlemesi 141 bin 600, Balcı Evi Restorasyonu 608 bin 282 lira, 69 Semt Spor Grupları 569 bin 940 lira, Kayıhan Değirmenönü Caddesi Parkı 118 bin lira, Cankurtaran Mesireliği ve Piknik Alanı 312 bin 700 lira ve 10 Muhtarlık Hizmet Binaları 394 bin 500 lira.

Başbakan Erdoğan, Denizli programının ilk sırasında olmasına ragmen iptal edilen Denizli Valiliği ziyaretini gerçekleştirmek üzere, kent merkezine hareket etti. Başbakan Erdoğan şu sıralar Vali Abdulkadir Demir ile valilikte görüştü.

Erdoğan daha sonra Şirinköy’de bir iş adamının konutuna geçti. Burada saat 20.30’a kadar Başabakan, daha sonra kentten ayrıldı.

Başbakan Erdoğan’ın Ak Parti İl kongresindeki konuşmasından öne çıkanlar

Denizli’de Ak Parti’yi birinci parti yaptınız şunun için size teşekkür ederim. Bu arada bugün 17 milyon öğrencimiz karne aldı hepsini tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum.

4+4+4’e değindi
4+4+4 yeni eğitim sistemine başta ana muhalfet partisi destek verirken, bugün Anayasa Mahkemesi usülden reddetmesine rağmen bunlar tekrar gönderiliyorlar. Bunlar sözlerinde samimi değil. Akşam başka, sabah başkalar. Biz ise hep dik durduk. Ama dikleşmedik. Biz çözüme bakarız.

Denizli’ye yine büyükşehir müjdesi
30 Ocak tarihinde Denizli’ye gelmiştim geçen yıl. 435 milyon liralık 73 ayrı eseri açtık. 3,5 ay sonra 13 Mayıs’ta tekrar geldim. Toplu açılışlar yaptık. Bugün de elemiz boş gelmedik. Yine toplu açılışlar yapacağız.

Birinci müjdem, Denizli 1 yıl içinde 478 milyon liralık 51 eseri tamamladık bugün resmen açıyoruz.

İkinci müjdem ise, geçen yıl 13 Mayıs’ta söz vermiştim. Denizli’yi büyükşehir yapacağız dedim. Bu sözümüzü de tutuyoruz. Denizli Büyükşehir belediyesi statüsüne kavuşuyor. 2014 seçimlerine Denizli büyükşehir olarak girecek. Denizli büyükşehir olunca, kimse yerleşim yeri problemi yaşamayacak. Denizli’nin büyükşehir olhması hepimize hayırlı uğurlu olsun.

CHP’Yİ ELEŞTİRDİ
CHP diyor ki; Yunanistan ekonomisi Türkiye’den daha iyi diyor. Kendi diliyle onu şurada vuruyorum. Daha yeni seçim propagandasında Yunanistan’ın da ekonomisini biz kurtaracağız demedi mi? Hatta Yunan gazetesi bunlarla dalga geçti. 100 milyar euro Avrupa Yunanistan’a para aktardı. Biz Yunanistan’ın zorluklarını biliyoruz. Asla duyarsız kalmayız

SURİYE KONUSUNA DEĞİNDİ
Kardeşlerimiz tanklarla tüfeklerle öldürülüyor. Zalimlerin yanda yer alanlar var. Ama diyorlar ki sizin onlarla iyi günleriniz vardı. Evet Esad’la ailece görüşüyorduk. Ama davadan kopanlarla babamız olsa yollarımızı ayırırız
AB açıklama yaptı. Bu bir barbarlıktır dedi. Evet bu bir barbarlıktır. Suriye’deki katliamlar karşısında kimse kayıtsız kalamaz. Bir çok yerde yapınla katliamlar suç oluyor da Esad yapınca mı suç olmuyor?

Yorumlar

elzem   -  Bağlantı 8 Temmuz 2012, 20:36

sayın atamer bey..bırakın bu safsataları.önceki belediyeler sanki halktan almıyorlardı yaptıklarının parasını.ak partinin farkı halktan aldığını halkahizmet olarak geri veriyor.diğerleri gibi cebe atmıyor.hala anlamadınız,ve anlayamayacaksınız .bu kafayla siz hayatta iktidara gelmeyi bırak denizliyi bile alamazsınız.3.dönem ak parti ile devam..

YILMAZ KOÇ   -  Bağlantı 12 Haziran 2012, 01:42

SAygın beyefendi ima yollu dokunmalar yapmış ancak unutulmmmalı ki asfalt çalışmaları neredeyse tüm mahhallelerde gece yapılır… Bunun izahati belli. Birincisi trafiğin normal şekilde akışının saglanması ikincisi asfaltın güneş ışıgına maruz kalmaması ve kalıcılık saglaması. Sayın Babakanımın gelmesinden hoşnut değilsiniz belli ama unutulmammalı ki her gelişi Denizlimiz için bir artıdır.. Ben 6 senedir Denizlinin ekmeğini yiyen bir misafirken bunu dşünüyorken siz nasıl olur da memleketinizin çıkarlarını düşünemiyorsunuz?

seyhan doger   -  Bağlantı 11 Haziran 2012, 01:27

biz denizliye hizmeti ak pari hükümetinde gördük kim ne derse desin bir arkadaşımız demişki kaldırımlar oatopark haline geldi üçretli bu sadece denizlide degil türkiyenin cogu kentinde bu uygulama var ben adanaya gittim orada var yol kenarlarına üçretli oto park biz bazı şehirlede gördüğümüze gördügümüz yaatırımlar daha yeni denizliye geliyor sayın erol atamer beyfendi
cok iyi bir yere söylüyor kendisi belediye başkını olsun yapacagı içraatlere bakılım inegin altında bugazı aramaya gerek yok bugun cınar meydanı bayram yeri albayrak mevki aktepe buralar bir onsene geriye gidelim aktepe cöplüktü albayrak mevki tarlaydı gene adlet parkı tarla taşlık bir şekilde duruyordu bunlar neden zamanında yapılmadı bu gecmiş belediye baskanları denizliye
20 sene geriye götürdüler ali marım olsun ali ay gören ziya tıkır oglu bugun carık kentleşmenin sorunlarına bu belediye cekiyor belediye baskanı kız meslek okulna yıktı ayaga kalktınız tarihi bir eser miydi yarın orası park olunca hepnimiz allah razı olsun diyecegiz

tarafsız   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 23:10

tarfsız olarak söyliyelim ister kızalım istersek beğenelim mutlaka herkezin görüşünü beğenmek zorunda değiliz ama bir gerçeği herkez kabul etmek zorunda olmasada denizli artık eski denizli değil bunu en iyi çevre illerden gelip denizliden geçen vatandaşlar daha iyi görüyor onlar böyle derken bizler gerçeği niye göremeyiz bilmiyorum

xsd   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 13:48

Sayın Erol ATAMER güzel konulara değinmşsiniz teşekkürler ancak kaldırımlarda park ücreti olmazsa herkes arabasını sabah bırakır akşam alır.düşüncesiz milletiz böyle caydırıcı uygulamalar olmalı ki farkındalık olgusu gelişsin.

xsd   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 13:40

Böyle muhalefet varken iktidara hiçbişey olmaz.Denizli’ye gelince 1.sınıf şehir olma potansiyeline sahip ancak gerçek anlamda 3. hatta 4.sınıf şehir konumunda.yıllardır otogarımız bile yok.

EROL ATAMER   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 13:23

Ben bu haberi şu şekilde algılıyorum.DENİZLİ 2014 AKP ye ait belediyenin ve AKP iktidarının TİCARETHANESİ OLACAK.ÖNCE ŞUNU UNTMAYALIM DENİZLİYE yapılan yatırımların PARASINI Denizli halkı ödüyor.KULLANDIGINIZ KAMU ALANLARIN HANGİSİNE PARA ÖDEMEDEN YARALANABİLİYORSUNUZ???? YAPILAN KALDIRIMLARDAKİ PARK YERLERİNDEKİ ÜCRET TARİFESİNE BAKIN BAKALIM 1 SAAT PARK ÜCRETİ NE KADAR?TİCARETHANELERDE 1 TON SU 5,00TL BUNUN YANINDA DAHA BU SUYLA BERABER ATIKSU BEDELİ ÇTV vergileri hariç.1 Metrekare şaç tabelanın vergisi 50,00TL DAHA BU VERGİLERİ ÖDERKEN ÖDEMİŞ OLDUGUN DAMGA VERGİLERİ HARİÇ.BUNLAR DAHA BİR HİÇ.. EV YAPMAK İÇİN HELE SİZ BİR BELEDİYEYE GİDİN NASIL PARA ALIYORLAR GÖRÜN.BURDA AKP nin reklamını yapanlar sanırım ya çok zengin yada BELEDİYEYE yolları düşmemiş.Herkes bol keseden atıyor.UYAN DENİZLİ HALKI UYAN sizin ödediğiniz paralarla bunlar ceplerini dolduruyorlar.Bu kadar toplanan parayla bu hizmetlerin tam 2 KATI YAPILIR…. SAYGILARIMLA… MHP DENİZLİ İL YÖNETİM KURUL ÜYESİ.EROL ATAMER..

solmaz   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 00:52

vallahi ben gecen sene yurtdisindan 7 yil aradan sonra Denizliye geldim.cok fark gordum.Adamlar calisiyor.yemeyin haklarini.

etkin   -  Bağlantı 8 Haziran 2012, 18:19

Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş. Senin hayalini bile kuramayacağın tesislerin açılışı yapılıyor. Sen asfaltta kaldırımda boya kına yapılıyo diyosun. Ama sizin gibilerin aklı zaten o kadar çalışıyo. Siz boşabakın biz önümüze bakıyoz zaten.

KENAN   -  Bağlantı 8 Haziran 2012, 18:09

Sürekli bağcı dövmeyin.Birazda üzüm yeyin.Denizlinin 10 sene önceki hali nerede.Şimdiki hali nerede.Bu memleket ali marımları ali aygörenleride gördü.Biraz da teşekkür etmesini bilelim.

saygın   -  Bağlantı 8 Haziran 2012, 15:43

Keşke başbakan bizim mahalleye de gelse.Bizim mahallede asfaltlansa

saygın   -  Bağlantı 8 Haziran 2012, 15:40

Gece yarısı operasyonuyla yollar asfaltlandı,çizgiler çekildi,kaldırımlara son rötüşları yapıldı.Sakın üzerine alınma Denizli halkı senin için değil.Boşabakan geliyormuş ona yaranma çabaları.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı