REKLAMI GEÇ

Başbakan ölümden dönen Ak Partilinin eşini aradı

Başbakan ölümden dönen Ak Partilinin eşini aradı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin dün Sarayköy’deki mitingi sırasında bir partili ölümden döndü. Rüzgardan yırtılan Ak Parti afişini düzeltmek isteyen partili Onur Şeker (23), 5 kattan düşerek yaralandı. Vücudunda çok sayıda kırığı olan Şeker’in hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Şeker’in tedavisi ile yakından ilgilendiklerini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Şeker’in ailesini arayarak “Geçmiş Olsun” dileğinde bulunduğunu ifade etti.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2014 Pazar, 18:18

Ferah IŞIK-Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
AK Parti’nin Denizli’deki Sandık Kurulu Toplantısı EGS Kültür ve Kongre Merkezi’nde basına kapalı olarak yapıldı. Toplantıya katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, çıkışta Sarayköy’de Onur Şeker (23) isimli partilinin, rüzgardan yırtılan Ak Parti afişini düzeltmek isterken 5. Kattan düşerek yaralanması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ic-1

BAŞBAKAN’DAN “GEÇMİŞ OLSUN” TELEFONU
Şeker’in sağlık durumunun takip edildiğini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da ailesini aradığını belirten Zeybekci, “Dün, Sarayköy’de halka seslendim. Mitingden sonra partilimiz Onur Şeker, rüzgardan yırtılmış afişi düzelmek için binaya çıkmış. 5 katlı binanın son katından düşmüş. Haberi duyunca yüreğimiz ağzımıza geldi ‘Eyvah’ dedik. Hastaneye gittik, doktorlar çok sayıda kırığının olduğunu, bacaklarında, göğüs kafesinde kırıklar, omiriliğinde zedelenme olduğunu söyledi. Akşam saatlerinde Başbakanımıza olayı bildirdik. Başbakanımız aileleyle özel olarak konuştu, özel olarak ilgilendi, dua ettiğini söyledi. Hep beraber dua ettik. Sabaha kadar ameliyatlar sürdü. Gece boyunca hastaneden haberler aldım. Sürekli Başbakana mesajlarla haberleri ilettik. Sabah yine ziyaret ettim. Allah’ın mucizesi kendisini iyi gördüm. Yoğun bakımdan odaya çıkacak durumdaydı. Espiri yaptı, sevinçliydi. Biraz önce Başbakan beni aradı, sözlü olarak bir daha sordu, gerekli bilgiyi verdim. Allah sevdiklerine, ailesine bağışladı. Bizi çok üzecek olan kazadan sevinçle sonuca ulaştık” diye konuştu.

ic-3

“BAŞBAKAN HAMİLE OLAN GELİNİMİ ARADI”
ic-2Onur Şeker’in Babası Kerim Şeker de Başbakan Erdoğan’ın kendilerini arayıp, “Geçmiş olsun” dileğinde bulunduğunu söyledi. Şeker, “Başbakan, dün akşam gelinim Sema Şeker ile görüştü. Hamile olan gelinip, olayın büyük şokunu yaşadı. Şu an Başbakan ile ne konuştuğunu bile hatırlamıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de iki kez hastaneye geldi, ilgilendi, teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 17 Mart 2014, 00:22

Aman allah korumuß kardeşimize allahtan acil şifalar diliyor geçmiş olsun diyorum ama siyasetçilerin yaptiğı yanlış kendi yönünde olan vatandaşa bişi olsun anında müdehale ama zıt yönde olursa hiç ilgilenme yok ayrımcılar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı