REKLAMI GEÇ

Başer: “Barış Pınarı ile terör tehdidi kalkacak”

Başer: “Barış Pınarı ile terör tehdidi kalkacak”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Barış Pınarı Harekâtı’nın başladığını, bu operasyon ile Fırat’ın doğusundaki terör tehdidinin ortadan kaldırılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 17:52

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, ülkenin sınırlarının hemen ötesinde Fırat’ın doğusunu YPG/PKK/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden arındırmak için önemli olan Barış Pınarı Harekâtı’nın başladığını söyledi.

Başer, “Rabbim bu kutlu süreçte, Peygamber Ocağı Olan, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm fertlerine güç kuvvet versin. Barış Pınarı Harekâtı bir operasyondur. Gayesi icra edildiği bölgeyi PKK/YPG/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden temizlemek, arındırmak, bölgede huzur ve barışın egemen olmasını sağlamaktır. Operasyon neticesinde terör örgütlerinin sınır illerimizle coğrafi teması kesilecek, ellerindeki silahların türü ve menzili nedeniyle ülkemize karşı potansiyel tehditleri ortadan kaldırılacaktır” dedi.

Suriye’nin üçte birini işgal eden terör örgütlerinin ülkenin toprak bütünlüğü konusunda yarattığı tehlike ve yuvalandıkları bölgede yaşayan halka karşı zulmün de bertaraf edileceğini anlatan Başer, “Harekat 3 milyona kadar Suriyeli mülteci için güvenli bölge oluşturulmasına imkân sağlayacak, ülkemizdeki sığınmacıların geri dönüşünün önünü açacaktır. 82 milyon vatandaşımız olarak birbirimize kenetlendiğimizde aşamayacağımız engel, altından kalkamayacağımız yük yoktur. Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan aziz milletimiz, bu harekâtın Allah’ın izni ile başarıyla neticelenmesiyle adını bir kez daha tarih sahnesine altın harflerle yazacaktır. Tam bağımsız ve güçlü Türkiye’nin karşısında hiçbir beşeri kuvvet duramayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı