REKLAMI GEÇ

Başkan Gökbel, Kayıhan’da sorunları dinledi

Başkan Gökbel, Kayıhan’da sorunları dinledi

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kayıhan Mahallesi’nde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Pamukkale ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2019 Perşembe, 14:27

Toplantıda vatandaş odaklı siyaset yaptıklarını söyleyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bugün, Kayıhan mahallemizde vatandaşlarımızla kahvaltıda buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki ile vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyip değerlendirmelerde bulunduk. Biz milletimiz için siyaset yapıyoruz. Hizmet anlayışımızın odağında vatandaş memnuniyeti vardır. Bu anlayışla her zaman milletimizin içinde olmaya özen gösteriyoruz. Sürekli insanımızla temas ve fikir alışverişi halindeyiz. Milletimizden kopmadık, kopmayacağız. Her daim vatandaşımızın yanında olacağız. Milletimiz ile kurduğumuz gönül bağını güçlü tutuyoruz” dedi.

Diğer taraftan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise toplantıda vatandaşların taleplerini dinledi, projeleri hakkında Kayıhan Mahallesi halkını bilgilendirdi. Örki, vatandaşla buluşma toplantılarının devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı