REKLAMI GEÇ

Başkan Gökbel, mahalle başkanlarıyla toplandı

Başkan Gökbel, mahalle başkanlarıyla toplandı

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda teşkilat çalışmalarını ve güncel siyasi gelişmeler değerlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2019 Pazartesi, 14:06

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, teşkilatının yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarıyla, kahvaltıda buluştu. İlçe teşkilatı toplantı salonundaki toplantıya katılım yoğun oldu.

Güncel siyasi gelişmelerin ele alındığı, teşkilat çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda İlçe Başkanı Gökbel, mahalle başkanlarının öneri ve taleplerini de dinledi.

Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak her zaman dinamik ve hazır bir yapıya sahip olduklarını ifade eden Başkan Gökbel, “Siyaset sadece seçim dönemlerinde aktif olan bir yapı değildir. Topluma hizmet aracı olan siyasi mekanizmayı her daim diri ve verimli tutmak gereklidir. AK Parti Pamukkale ilçe teşkilatı olarak bizler, bir aile bilinciyle hareket ediyoruz. Güçlü ve büyük bir aile olduğumuzu görmek, dayanışma ruhuna tanıklık etmek bizleri gururlandırıyor. Bugün de tıpkı bir ailenin kahvaltı sofrasında buluşması gibi biz de bir sofra etrafında toplandık. Daha iyiyi, daha güzeli nasıl başarabileceğimizin yollarını tartıştık. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Şimdiye kadar olduğu gibi teşkilatımız bundan sonra da sürekli bir araya gelecek, Pamukkale’miz, Denizli’miz ve Türkiye’miz için güç birliği yapmayı sürdürecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı