REKLAMI GEÇ

Başkan Güngör’den geçmiş olsun mesajı

Başkan Güngör’den geçmiş olsun mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Düzce’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2022 Çarşamba, 16:23

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir’e kadar geniş bir alanda hissedildi. Başkan Güngör depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek “Cenab-ı Hak ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.

Başkan Güngör yayımladığı geçmiş olsun mesajında “Düzce’de meydana gelen ve İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir’e kadar geniş bir alanda hissedilen deprem hepimizi derinden üzdü. Can kaybı yaşanmaması en büyük temennimiz. Devletimizin ilgili tüm kurumları çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Tüm kurumlarımız ve ekiplerimiz sahada. Her türlü tedbirin alındığını ve çalışmaların yürütüldüğünü biliyoruz. Sahada olan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz. Allah ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı