REKLAMI GEÇ

Başkan Hayla’nın çıkışı Ak Partilileri de şoke etti

Başkan Hayla’nın çıkışı Ak Partilileri de şoke etti

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, yoğun seçim çalışması arasında Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın, Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör olayının mağdurları için sarf ettiği sözlerin kendisine aktarıldığını belirtip ekledi: “Partimizin bu menfur saldırıya yönelik hassasiyeti ortadadır. Bireysel bir çıkış da olsa konuyu kısa süre içinde yetkili organlarımızda görüşeceğiz.”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2015 Çarşamba, 10:24

Kale’nin Ak Partili Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin en kanlı terör eylemi konusundaki çıkışı ve mağdurlarına ilişkin sarf ettiği sözler toplumun birçok kesiminde olduğu gibi partidaşları arasında da şok etkisi yarattı.

Başbakan Davutoğlu, Ankara’da 100’e yakın yurttaşımızın can verdiği korkunç bombalı terör eylemi karşısındaki tepkisini göstermek için eşi ile patlamanın yaşandığı alana gidip karanfil koyarak dua ederken, partili Kale Belediye Başkanı Hayla’nın terör kurbanlarını bir terör örgütü üyesi gibi gösteren ifadeler kullanması ve saygı duruşunda bulunmamak için belediye meclis toplantı salonunu terk etmesine anlam verilemiyor.

Konuyu Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz’e sorduk. Filiz yaklaşan 1 Kasım seçimleri nedeniyle yoğun çalışma temposu içinde olduklarını belirterek, “Arkadaşlar haberler konusunda beni bilgilendirdi” dedi.

Filiz, seçim nedeniyle Ak Parti kurmaylarının Denizli’de yoğun bir süreç geçirdiğine dikkat çekip, kısa süre içinde Hayla’nın bu sözlerinin masaya yatırılacağı mesajı verdi.

Filiz, “Partimizin bu menfur saldırıya yönelik hassasiyeti ortadadır. Hepimizi derinden yaralayan üzen bu olay karşısında Başkan Hayla’nın sarf ettiği sözler ne kadar da bireysel bir çıkış da olsa takibimiz altında olduğunu söyleyebilirim. Bu konuyu en kısa süre içinde yetkili organlarımızda görüşeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı