REKLAMI GEÇ

BAŞKAN OSMAN ZOLAN: AK PARTİ ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTI

BAŞKAN OSMAN ZOLAN: AK PARTİ ÜLKEMİZE ÇAĞ ATLATTI

Adalet ve Kalkınma Partisi, Türk siyasi tarihinde 18’nci yılını yarın dolduruyor. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, “Ak Parti ülkemize çağ atlattı” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2019 Salı, 13:27

Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşunun 18’nci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. İlk kez 14 Ağustos 2001’de Türkiye’de siyaset arenasına dahil olan Ak Parti, 18’nci yılına girerken genel seçimlerde iktidarı elinden 17 yıl boyunca bırakmayarak büyük bir başarı göstermiş, yerel yönetimlerde de ülke genelinde çok büyük başarılar elde etmiş bir siyasi oluşum olarak öne çıkmayı sürdürüyor.

Denizli’nin Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da partisinin kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınlayarak kutlamalara eşlik etti. Zolan, Ak Parti’nin Türkiye’yi sayısız hizmet ve yenilikle tanıştırdığını, ülkeye çağ atlattığını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptığı yazılı açıklamada; “14 Ağustos 2001 tarihinin, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti, Türkiye’nin geleceğine dönük çok önemli adımların atıldığı 14 Ağustos 2001’den bu yana çağ atlatan yolculuğa başlamıştır. 14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 18. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” diye konuştu.

AK Parti denilince milletin ortak hafızasında yatırımlar, yenilikler ve icraatların oluşturduğu hizmet destanlarının yer aldığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Milletimizin emrinde, milletin hizmetkarı olma anlayışı ile gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. İstikrar ve güvenin adresinin AK Parti olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle noktaladı; “Partimizin 18’inci kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı