REKLAMI GEÇ

CHP’den istifalar AK Parti’nin de gündeminde

CHP’den istifalar AK Parti’nin de gündeminde

Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi CHP’li iki ismin partisinden istifa etmesi AK Parti’nin de gündemine girdi. Parti merkezinde basın toplantısı düzenleyen AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, CHP’nin yine iç çekişmeler ve istifalarla gündeme geldiğini ifade etti, istifaların sürebileceğini söyledi. Durmaz, istifaların ardındaki asıl nedeni merak ettiklerini dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2021 Cuma, 12:14

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi CHP’li iki ismin partisinden istifa etmesini düzenlediği basın toplantısıyla değerlendirdi.

“İSTİFANIN ARDINDAKİ ASIL NEDEN NE?”
Son dönemde CHP’den istifa edenler zincirine yeni bir halka daha eklendiğini ifade eden Durmaz, CHP’ye uzun yıllar emek verdiklerini söyleyen kişilerin istifalarına neden olan olayların iç yüzünü merak ettiklerini kaydetti.

Durmaz, “ Bu kişiler yaptıkları açıklamalarda ‘bağrımıza taş bastık; kan kustuk ama kızılcık şerbeti içtik’ gibi ifadelerde bulunuyor. Bu ifadelere neden olan olaylar neler? İstifaların ardındaki asıl neden nedir?” diye sordu.

“CHP YİNE İSTALARLA GÜNDEME GELİYOR”
AK Parti olarak vatandaşa hizmet için çaba sarf ettiklerini aktaran Durmaz, CHP’nin yine iç çekişmeler, hizipçilik ve istifalar ile gündeme geldiğini öne sürdü.

Durmaz, “Kendi içerisinde birlik ve beraberliği sağlayamayan, hizipçi, iç tartışma ve kavgalar içinde boğuşan bir partinin elbette vatandaşa hizmet anlayışı olamaz. Vatandaşın sorununa çare üreten bir belediyecilik anlayışı olamaz, buna da şaşırmış değiliz” diye konuştu.

“İSTİFALAR SÜRECEKTİR”
Önümüzdeki süreçte partiden istifaların devam edebileceğini kaydeden Durmaz, “Benzer sebepler ile bir kaç ay öncesinde de yine Merkezefendi Belediye Meclisi Üyesi olup istifa eden CHP ile birlikte dün itibari ile istifa den 2 meclis üyesinin istifasına neden olan olayların ve tüm bu sürecin yakından takipçisi olacağız” dedi.

Yorumlar

Haso   -  Bağlantı 12 Şubat 2021, 23:47

İnsanın başına ne gelirse diye başlayan veciz sözlerimiz var bizim

soru yorum   -  Bağlantı 12 Şubat 2021, 13:25

TEMİZLİK HER ZAMAN İYİDİR. ARTIKLAR, MÜSVEDDELER, İLKESİZLER GİDİYOR, YÜK HAFİFLİYOR, ÇEKİRDEK SAĞLAM KADRO DAHA DA SAĞLAMLAŞIYOR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı