REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan halkı selamladı, hediyeler dağıttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan halkı selamladı, hediyeler dağıttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile Atatürk Stadı’na indi, buradan Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile Valiliğe geçti. Yol kenarlarında toplanan vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, satranç takımı hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 17:06

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurul Toplantısı’na ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızının düğününe katılmak üzere ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 16.15 sıralarında uçakla Çardak Havaalanı’na geldi, oradan da helikopter ile Atatürk Stadı’na indi.

Buradan Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile kalabalık bir konvoy eşliğinde hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lise Caddesi üzerinden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Gazi Bulvarı güzergahını kullanarak Denizli Valiliği’ne geçti.

HALKI SELAMLADI
Atatürk Stadı’ndan çıkışından itibaren yol kenarlarında bulunan ve kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara satranç takımı da hediye etti.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi nedeniyle güzergahta geniş güvenlik önlemi alındı. Yollarda sık aralıklarla polisler görev yaptı, binaların balkon ve çatılarında da keskin nişancılar yer aldı. Erdoğan’ın yakın çevresi de korumalar tarafından sarılırken, 2 polis helikopteri de alçak uçuş yaparak güvenliği sağladı.

VALİLİK ZİYARETİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli ziyaretinin ilk durağında Vali Hasan Karahan ile bir araya geldi. Vali Karahan ile bir süre basına kapalı görüşme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.

Valilik’ten ayrıldıktan sonra da Gazi Bulvarı’nı kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yine halkı selamladı, vatandaşlara satranç takımı, çocuklara da oyuncak dağıttı.

BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile kalabalık bir konvoy eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından karşılandı.

Erdoğan, burada da basına kapalı olarak Başkan Zolan ile bir araya geldi, Denizli ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı