REKLAMI GEÇ

AK Parti Honaz’da Türkoğlu dönemi başlıyor

AK Parti Honaz’da Türkoğlu dönemi başlıyor

AK Parti Honaz 6. Olağan İlçe Kongresi’nde görevi bırakacak olan Zekeriya Akan’ın yerine, partide daha önce çeşitli kademelerde görev yapan Mesut Türkoğlu’nun görev alacağı açıklandı.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2017 Cuma, 09:24

AK Parti Honaz 6. Olağan İlçe Kongresi yarın Honaz Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak. AK Parti Honaz İlçe Başkanı Zekeriya Akan, yapılacak olağan kongreyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorlu dönemlerde AK Parti’ye hizmet etmekten dolayı mutluluğunu ifade eden Akan, “Daha önce de ilçe başkanı, il genel meclis üyeliği başta olmak üzere değişik kademelerde görevlerde bulundum. Halen Büyükşehir ve Honaz belediye meclis üyeliği görevini yürütmekteyim. Honaz başta olmak üzere Denizli ve Türkiye’nin inşası için liderimizin çizdiği bu kutlu yolda canla başla mücadele ederek verilen görevleri layıkıyla yapmanın onurunu yaşadım. Bu süreçte şahsıma desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, İl Başkanımız Necip Filiz, Honaz Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu, Milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

‘MESUT TÜRKOĞLU’NA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIM’
Kongrenin şenlik havasında geçeceğini ve yeni ilçe başkanı olarak Mesut Türkoğlu’nun genel merkez tarafından uygun görüldüğünü kaydeden Akan, “Genel Merkezimizin adaylığını uygun gördüğü değerli kardeşim Mesut Türkoğlu’na delegelerimizin de desteği ve teveccühüyle nasip olursa ilçe başkanlığı görevini devredeceğim. Hizmete sevdalı, genç, dinamik ve heyecanlı kıymetli dava kardeşim Mesut Türkoğlu’na ve ekibine her zaman destek olacağımızı ve birlikte yürüyeceğimizi ifade ederek, şimdiden millete hizmet yolculuğunda kolaylıklar ve başarılar diliyorum’’diye konuştu.

Partide daha önce gençlik kolları başkanlığı ve çeşitli kademelerde görev alan Mesut Türkoğlu, ilçede esnaflık yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Türkoğlu’nun yarın yapılacak kongrenin ardından görevi devralması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı